2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

181 بازدید | 13 پست

ببینید من ۲ ساله عروسی کردم هروقت مهمون داریم ب شوهرم میگم یخورده کمکم کن انجام نمیده و غیر مستقیم منو میپیچونه و لج میکنه بهم ، می‌ترسه ک عادت کنم و مجبور شه همیشه کارخونه کنه کمکم....

امشب هم مهم ن داریم و سر همین باهاش دعوا شد حرص کنم خودم رفتم بیرون خرید ...هیچ وقت من نمیرم خرید 

ولی خب اونم حتی ی لیوان آب نمیزنه تو خونه

ولی بنده خدا از صبح مریض بود بدن درد داره ب گفته خودش افتاده رو تخت ،منم کلی امروز حرصم مو خالی کردم سرش 

کار بدی کردم؟ چون امروز حالش بد بود؟‌

همسایه ما سر شوهرش داد میزنه بیا جا ادویه ها رو دوباره پاک کن

ظرفا رو بشور

یه چیزی سر سیم ظرفشویی دعواش کرد چرا خرابش کردی مرده گفت بخدا قابلمه شستم فقط

حالا من

شوهرم حتی بشقاب شو جابجا نمیکنه

خرید م که میکنه آوخ اخ میکنه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما سر شوهرش داد میزنه بیا جا ادویه ها رو دوباره پاک کن ظرفا رو بشور یه چیزی سر سیم ظرفشویی ...

واقعاااا؟

حالا همبن که امروزم باهاش عپدعوا کردم عذاب وجدان گرفتم اینقدر بدبختم

همسایه ما سر شوهرش داد میزنه بیا جا ادویه ها رو دوباره پاک کن ظرفا رو بشور یه چیزی سر سیم ظرفشویی ...

ینی من عذر خواهی نکنم؟ حالا اون مبگه من ی روز مریض بودم تو با من اینطوری میکنی خدانکنه من بیافتم زیر دست تو منو میکشی...🙁

واقعاااا؟ حالا همبن که امروزم باهاش عپدعوا کردم عذاب وجدان گرفتم اینقدر بدبختم

آره بخدا تازه این فقط یه چشمشه

6ماهه اومدن سر زندگی

یکسال عقد بودن ولی بعد از عروسی اومد ماندگار شد

یکسال م بدون عقد زندگی کردن باهم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

[QUOTE=335203099]ینی من عذر خواهی نکنم؟ حالا اون مبگه من ی روز مریض بودم تو با من اینطوری میکنی خدانکنه من بیافتم زیر 

شوهر منم یه وقتای جو گیر میشه مریض باشم هوا مو داره

یه وقتای مریض میشم نه تنها هوا مو نداره بلکه انگار نه انگار یه آدم اینجا داره میمیره

والا بعضی از زن ها شانس دارن

عید تو حیاط بودم 

مهمون داشتن به شوهرش گفت سبزی زیاد خریدی گوه خوردی

ظرفا رو زد زمین

شوهرش گفت وحشی شدی میکوبونی همه چی رو

اینم گفت ببند بابا گاله رو

بخدا شوهرش از سرکار میاد

فقط در حال بشور و بساب و آشپزی یه

زن خونه ست

حیاط جارو میکنه

عجیبه دیگ تا این حد هم خوب نیست

درسته من تا حالا ندیده بودم از عجایب زندگیم بود

وای اگه دستش بسوزه یا پاش به جای بخوره

جیغ و داد و نعره

بعدم سر شوهرش داد میکشه چرا جمع نکردی رفت زیر پام

از همه جالب تر اینا رو جلو چشم مادر شوهرش میگه

خانواده شوهرش نمیان فقط مادر شوهرش هرز گاهی

عزیزم چند سالشونه؟ نمیدونم چرا خنده م گرفت

خانومه 23

شوهرش فکر کنم 30باشه

سن خانومه بیشتر میخوره ولی میگه 23سالمه