2777
2789
عنوان

چی بخورم سریع پریود شم😭

193 بازدید | 32 پست

سلام خوبید 

چی بخورم سریع پریود شم چند روزه دلم درد می‌کنه و هی فکر میکنم پریود شدم ولی چک میکنم میبینم نیست .یه راهکار سریع اگه دارید بگید دارم میمیرم از استرس

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چیزی که من استفاده کردم و جواب داد و دو روز انجام دادم و شدم یکم جعفری بجوشون روزی دو لیوان بخور یکی صبح یکی عصر میشی نگران نباش یا زنجبیل و یکم بریز توی لیوان آب جوش روش بریز یه چیزی مثل نعلبکی بزار درش حدود بیست دقیقه بعد یکم عسل بزن و بخور 

وای نگو تروخدا. نامزدم ولی هنوز دخترم 😭

اوکی عزیزم ، بارداری کاری به دختر بودن نداره گلم ، حالا یه تست بزن اگه صد در صد نبودی کاری که گفتم و انجام بده ، ولی نترس نیستی هورمونات احتمالا ریخته به هم ولی حالا یه چکی بکن بیخودی هم استرس نگیر گلم