2777
2789
عنوان

حس میکنم پای یه زنی وسط زندگیمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 99 پست
ببین اگر شرایط جدایی نداری یکم صبر کن و ب خدا پناه ببر مردها آتیش خیانت شون زود می‌خوابه ب خدا پناه ...

همسرم زبون چرب و نرمی داره🥴 

پولدار نماس قیافش 

قیافشم خوبه

خدایا دستمو بگیر….🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر هم همین شد هر کار کرد نشد رفیق باز درست نمیشه دارن جدا میشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مودیه.  یه روز بچه میخواد و تنها مشکل زندگیش بچس  یه روز کلا منو نمیخواد&nbs ...

خداروشکر عاقلی،پس لطفا یه مدت فک کن وجود نداره،بنظرم بخاطر زدن هم برو شکایت کن دیه نگیر ولی حکم دیه بگیر اگر حرفی زد بعدا بترسونش 

ببین کاربرا گفتن طلاق گفتی شرایطشو ندارم لطفا خواهش میکنم التماس میکنم یه کم گوش بده به حرفام  ...

نمیذاره کار کنم خودشم یک قرون پول بهم نمیده یک قرونن 

ولی درسته همین کارو میکنم خودشم فراموش میکنه 

امروز همش میگفت چیشد زدمت ولی با عصبانیت میگفت

خدایا دستمو بگیر….🖤
همسرم زبون چرب و نرمی داره🥴  پولدار نماس قیافش  قیافشم خوبه

ای خدا تو خونه ب خودت برس خیلی غذای خوب خیلی درست کن و بگرد دنبال دعاهایی که تو نی نی سایت برای دفع خیانت هست دیدم چند جا .یا ودود خیلی بخون .پیش دعانویس نرو ولی بگرد ببین دعایی چیزی تو خونه ات نباشه

همه چی خوب میشه تلاش کن 
 خودش میگه پاشو بریم طلاقت بدم اصلا از طلاق ترسی نداره

خب مهریه تو بده طلاق بده.میدونم راحت نیست من خودم دارم جدا میشم میدونم سخته ولی چقدر میخای خفت بکشی

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
سر چیزای کوچیک خیلی کوچیک مثلا چرا گفتی تخم مرغو ننداز سطل اشغال  چرا غذام دیر حاضر بوذ& ...

همون که بهت گفتم باهاش یکی به دو نکن،حتی اگر خونه رو آتیش زد هیچ‌نگو مگر اینکه دست روت بلند کنه برو شکایت کن،هر وقت زدت برو شکایت 

نمیذاره کار کنم خودشم یک قرون پول بهم نمیده یک قرونن  ولی درسته همین کارو میکنم خودشم ...

هیچ جوابشو نده،میتونی ادمین و‌تایپ و بافتنی و خیاطی بسته بندی یه کاری تو‌خونه انجام بدی

بمیرم واسه دلت🥲....چقد دلم واسه مظلومیت زنایی مثل خودمون میسوزه

کاش این جور ادما یه زن مثل خودشون گیرشون میومد😔

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊