2777
2789

☺بیحالا اعلام حضورکنن ببینم فقط من اینجوریم یانه... 

من کلن کارای خونه رو بایدحسش باشه تاانجام بدم کاری به بیکاری یاگرفتاریمم نداره

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودم روز پنجمم هست هنوز شدیده نمیدونم عادیه یا ن پاهام درد میکنه کلی لباس شستم جارو زدم ظرف شستم اما بازم تو سینک پر ظرف دیگه اصلا حوصلم نمیکشه خستم این چند روز فقط پشت سر هم لباس میشستم و ظرف

من خونه در انتظار جاروبرقی 

لباسا مدرسه بچه ها درانتظار اتو

همه جا نامرتب

تکالیف دخترم نمی نویسه

تکلیف شام نامعلوم 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
پریودم روز پنجمم هست هنوز شدیده نمیدونم عادیه یا ن پاهام درد میکنه کلی لباس شستم جارو زدم ظرف شستم ا ...

یه مفنامیک اسیدبخور بگیربخواب

منم ظرفا نشسته فقط من نمیتونم بشورم چون بچه کوچیکم منتظره من برم تاازدرودیواربالابره

منم بیشترش ظرف نشسته دارم همه همینن😂😂

کارامو کردم منتظرم دخترم بیدار بشه بریم حمام

بیدارش کن خب،شب خوابش نمیبره،الان تایم بدی برای خوابه😬

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

وای من😵

اسباب بازیای دخترم سرتاسر هال پهنه + چنتا از لباساش و غذاهاش و.. و....

سینک پر. گاز کثیف. لباسا تو ماشین. فرش پودر زده تو حموم....

خودم پریود. شوهرم بی خیال. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه مفنامیک اسیدبخور بگیربخواب

هوا ابری هی ی نم بارون میزنه قطع میشه میترسم خوابم ببره لباسای روی بند و خیس کنه منتظرم خشک بشه بیارم داخل بگیرم بخوابم خیلی احساس خستگی میکنم خدارو شکر شوهرم مرخصی اش تموم شد رفت سرکارش راحت شدم 😂 نصف خستگی ام واسه اون بود از بس کثیف کاری میکنه از بچه بدتره😂😂

لباس ها شسته را آویزون نکردم.  طرف های نهار را نشستم.

سخت ترین کار دنیا منم همین الان رفتم رو بند پهن کردم اینقدر بدم میاد از لباس پهن کردن و جمع کردن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜