2777
2789
عنوان

جالب نیست؟ زیبا نیست؟

44 بازدید | 4 پست

نکته: هیچ مردی تو این تاپیک نظر نده 

ارث و دیه زن که نصف مرده 

حق طلاق و حضانت و بقیه چیزا همش مال مرده بعد ازدواج 

کارای خونه و جهیزیه که تو هیچ قانون و دین و مذهبی وظیفه زن نیست به لطف فرهنگ زیبای ما وظیفه زنه 

زن حرفی هم بزنه میگن جات تو آشپزخونه اس 

حقوق خانم ها هم کمتر از آقایونه 

بعد یه عده میان میگن آخی بیچاره مردا رو باید درک کرد خیلی زحمت میکشن و مرد بودن سخت تره و این چرت و پرتا 

جالب نیست؟ 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
ببین من از لحاظ دینی بررسی کردم یه چند تا فرهنگ رو هم نگاه کردم چیزی که تو جامعه ما هست بیشتر عرفه ت ...

جفتشه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتشه 

هیچ جای دنیا نه مرد نه زن تو رفاه  صد در دصی نیستن ما چون اینجا فقط بودیم بنظرمون حقوق برابر برای اروپاس 

ولی کجا مردای ما مثل چیزی که دین گفته بودن 

از نظر چشم پاکی و اخلاق و نوع برخورد با زن و وفاداری و پرداخت حقوق مالی زن و کمک تو کارهای خونه و نگهداری از بچه و کار و شغل و محبت زبانی و رفتاری و .... هزارتا چیز دیگه که گفته شده 

دیگه دیه و اینا خیلی تکراری شده جواب بهش حقوقی هم گفتی میشه با شرایط ضمن عقد بدست آورد 

مشکل از تربیته وگرنه اگه اون چیزی که دین گفته عمل میشد همه راضی بودن مطمین باش