2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله .آموزشگاهه.همه میرن.هم خانم هم آقا

اگراسیب زاست نیس ن.

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

منظورتون چیه ؟

اگربه خاطر مختلط بودنش ازهرلحاظی اذیت نمیشید نه

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

تو این مملکت ملت عقلشونو دست هر کسی میدن الا خود خدا

والا به خدا 

اصلا هرروز میبینیم چقدر آدم عقلشونو میدن دست کاربرای نی نی سایت که معلوم نیست پشتش کی نشسته و بخاطر همین چه زندگیایی که خراب نشده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

والا به خدا  اصلا هرروز میبینیم چقدر آدم عقلشونو میدن دست کاربرای نی نی سایت که معلوم نیست پشت ...

بعد ببینن تو قبول نداری هم جای خدا واسه اخرتت تصمیم میگیرن

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

عزیز دلم بجای نی نی سایت پرسیدن تحقیق کن ببین خدا چی گفته حرف خدا برات مهم باشه نه بعضیا که هرچی میگن

بخوای به حرف همون بعضیا زندگی کنی باید بگم عشق هم حرامه دروغ میگم؟ برید تحقیق کنید همینجوری چیزی نگید

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بعد ببینن تو قبول نداری هم جای خدا واسه اخرتت تصمیم میگیرن

آره هرچی دوست دارن میگن خدا گفته تو با خدا مخالفی فلان بهمان خودشونو خدا میدونن یه قانونیم دارن خودشون حق دارن توهین کنن به بقیه ولی کسی حق نداره حتی مخالفت کنه باهاشون توهین پیشکش

اصلا تو خود دین گفته به خدا دروغ نبندید اصلا روزه رو باطل میکنه اونوقت ادعای دینداریشون هم میشه.. 

نه عزیزم چه مشکلی داره ، دختر منم کلاس سنتور میره ، خودم نماز میخونم و به خدا هم خیلی اعتقاد دارم همسرمم نظامیه ، اتفاقأ خودمون مشوق دخترمون بودیم و همه جوره ازش حمایت میکنیم ، چرا یسری از افراد همه چیزو با هم قاطی میکنن 

تو فقط قسمتی از من رو میشناسی 🤏 من یک جهان پر از رازم 🌱