2777
2789
عنوان

هر کی فرزند چهارم داره بیاد

3378 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها ، امروز ی تاپیک دیدم در مورد فرزند چهارم کنجکاو شدم ببینم شما از شرایط زندگیتون راضی هستین ؟ من خودم فعلا دو تا دارم یکی ۶ ساله یکی یک ساله و خیلی خیلی خانواده پر جمعیت دوست دارم ولی دو به شک هستم نمیدونم درسته بچه بیارم یا نه آخه من کسیو دورو برم ندیدم چهار فرزند داشته باشن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بهترین ها بهشون بهشون برسی؟

تا هجدهس سالگی پشتشون‌ باشی و حمایتشون کنی تاب تومنی ه جایی برسن؟

دوست داشتن خانواده پرجمعیت دلیل کافی برای بچه آوردن نیست 

شما داری یک انسان. رو به این دنیای بی عدالت میاری که فقط به حمایت شما نیاز داره تا رشد کنه و به حدی برسه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

منم دوست دارم ولی میترسم بچه هام تو حسرت بمونن 

میترسم بعدا اوضاع کشور خوب بشه و من پیر بشم و کلا نمیتونم 

ولی اگر وضعیت روحی جسمی مالی اوکیه برو تو فکرش

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

بیار باهم بزرگ میشن باور کن بچه زیاد دردسرش کمتره تا بچه کم ما خودمون پنج تا بچه بودیم مامانم اصن اذیت نشد همیشه میگه خیلی راحت بودم خودمون باهم بازی میکردیم تو درسا بهم کمک میکردیم اصن ب بابا مامانمون کار نداشتیم ک اذیت شن 

یدونه دارم کلا امسال ۲۱ سالشه 

اطرافیان اکثرا یکی دارن نهایت دوتا 

به نظرم بچه بیشتر از دوتا هیچ توجیهی نداره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

والا من این جا تا پنج تا ۶تا هم دیدم بچه داشته باشن

ولی معمولا تو این تاپیک ها نمیان بگن انقدر بچه داریم

ولی تاپیک های قبلبشون گه میری میخونی از لحاظ مالی واقعا تو مضیغه هستن 

اگه پولداری بیار اگه نه گناه داره به خاطر دل خودمون بچه رو اسیر خودمون بکنیم

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

خانواده شلوغ خوبه اما باید برای آیندشون برنامه ریزی بکنی الان برای اولی پس انداز داشتی,???,دومی رو تا الان چقدر تونستی ساپورت بکنی در کنار این دوتا بچه تا حالا یه سفر خوب رفتی و.... اینها رو بسنج پول داشته باشی در حد معقول خدا بده برکت تلاش کن اصلا 6تا داشته باش

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......