2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون با مامانم دعوام شد حالا کجا برم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 118 پست
ادم چند شخصیتی و بیمار که با یک اکانت نتونست پاسخ دهد و اکانت دوم فعال کرد. شب خوش و خدانگهدار 🙏🌹

@niniyar_5  

@niniyar_2  

لطفا رسیدگی کنین توهین میکنن

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین نکنید

نی نی یار لطفا برید جوابشو بخونین چی گفته من ک چیز بدی نگفتم ببین جواب اونو 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
توهین نکنید

دیدین چی گفته واقعا جای تاسف داره

پستشو بخونین من ریپ زدم چیا گفته  مرد سالاره!!!!!

تو مجبوری منو اینجا تحمل کنی همیشه هم قرارع اسم کاربری مو ببینی پس منتظرم باش و بدون جوابی دیگه قرار ...

سلبریتی 🤣🤣🤣اصلا میدونی معنیشو باور کردم که یه سری مشکلات تو روحت و روانت داری 

دیگم ریپ نزن سلبریتی 🤣

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
سلبریتی 🤣🤣🤣اصلا میدونی معنیشو باور کردم که یه سری مشکلات تو روحت و روانت داری  دیگم ریپ نزن ...

اینو هم پربازدید کردن حتی نصف شب زدم 😐😂خب تاپیک وقتی واقعیه ملت هم این حسو از تو میگیرن

اینو هم پربازدید کردن حتی نصف شب زدم 😐😂خب تاپیک وقتی واقعیه ملت هم این حسو از تو میگیرن

🤣🤣🤣عقده ی پربازدیدی داری مثل اینکه 

کووو من کع نمیبینم تاپیکت تورو 😅

دووم نیاورد تاپیکت 

🤣🤣🤣عقده ی پربازدیدی داری مثل اینکه  کووو من کع نمیبینم تاپیکت تورو 😅 دووم نیاورد تاپیکت&n ...

آره خوشحال شو البته من بخوام تاپیک هامو جوری میزنم که دو روز تو پر بازدید ها میمونه ولی دوست ندارم فعلا 

🤣🤣🤣عقده ی پربازدیدی داری مثل اینکه  کووو من کع نمیبینم تاپیکت تورو 😅 دووم نیاورد تاپیکت&n ...

وای فکر کن باز کنی تاپیک من بیاد جلو چشات چههه حالی بشی حتما ی روز میزنم تگت میکنم باید موفیعتس پیش بیاد 

آره خوشحال شو البته من بخوام تاپیک هامو جوری میزنم که دو روز تو پر بازدید ها میمونه ولی دوست ندارم ف ...

🤣🤣🤣🤣اخیییییی انقدر عقده داری کع تاپیکت نزده میترکه سلبریتی مناطق زلزله زده 

نترکیذ که هیچ کدوم ب جز اون پر توقع 

پرتوقع و مشاوره  و تجویز طلاقت هم ترکید تاپیک پسر دوست بابات هم ترکید 

میگن دروغ گو کم حافظه اس هااااا😅