2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون با مامانم دعوام شد حالا کجا برم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 118 پست
برو پست هاشو بخون میگع ۸۰ درصد مردم بدبختن من خوشبختم عقده از حرفاش میباره 🤣🤣

اشکال نداره اگه بین هشتاد درصد مردم بدبخت این میخواد خوشبخت باشه بزار باشه. نی نی سایته دیگه اینجا همه فک میکنن خیلی باحالن🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگنننن؟؟؟🤔🤔🤔😐😐😐

یبار عکس چت دوس پسرشو گذاشته بود که برات آیفون میخرم میخوای یا نه 

دوس پسرشو مامان سیو کرده بود بچه ها مچ شو گرفتن میگه همینجوری مامان سیو کردم آخرشم تاپیک  ترکید چون دروغ بود تا حالا خیلی از تاپیک هاش بخاطر دروغ ترکیده 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
یبار عکس چت دوس پسرشو گذاشته بود که برات آیفون میخرم میخوای یا نه  دوس پسرشو مامان سیو کرده بو ...

منو باش براش دل سوزاندم و برادرانه راهنمایی کردم.

انشالله که خدا همه ما را به راه راست هدایت کند...

😑😑😑

پدر و مادرم منم کم ندارن ولی بحث سر اینکه اونا میخوان ما مرد باز بیاریم چون جامعه شوخی حالیش نیس ولی ...

چی میگی مردک؟

مرد بار بار بیام ؟من مرد بار نمیام من شیرزنم از حرفای مردسالاری بیا بیرون 

خونه شوهر برم هم همینه حق نداره از گل نازک تر بگه مگه مامانم منو کتک زده برم خونه شوهر منو کتک بزنه مهریه مو میزارم اجرا حالشو به جا بیارم 

در ضمن من انقد قوی بار اومدم حتی کسی که مادرم پدرم باشه منو کتک بزنه ترکش میکنم من گل فرستاده خدام چرا باید کتک بخورم و سقوط کنم 

مامانت تو سری خور بوده دخترای نسل جدید اینحوری نیستن حواستو خوب جمع کن مردک😉من مرد بار نمیام با افتخار زنم

یبار عکس چت دوس پسرشو گذاشته بود که برات آیفون میخرم میخوای یا نه  دوس پسرشو مامان سیو کرده بو ...

تو مجبوری منو اینجا تحمل کنی همیشه هم قرارع اسم کاربری مو ببینی پس منتظرم باش و بدون جوابی دیگه قرار نیست از سمت من بیاد ولی عین ی سلبریتی باید همیشه دنبالم باشی

چی میگی مردک؟ مرد بار بار بیام ؟من مرد بار نمیام من شیرزنم از حرفای مردسالاری بیا بیرون  خونه ...

خآنم دیگه نیاز نیس دورغ بگی.

برید از دوس پسرتون(مادرتون) آیفون ۱۳ هدیه بگیر.

متاسفانه آرزو و رویا بعثی وقتا عقده میشه و در فضای مجازی به حالت داستان در میاد.

دوستان پرده از دروغگو بودنتون برداشتن.

خوش باشید با کمبودهاتون 🌹🙏

خآنم دیگه نیاز نیس دورغ بگی. برید از دوس پسرتون(مادرتون) آیفون ۱۳ هدیه بگیر. متاسفانه آرزو و رویا ...

تو هم برو بیرون از تاپیک من به نصیحت های پیرمردان نیاز ندارم چون بقیه هیچی ندارن ی آیفون هم ندارن دلیل نمیشه من دروغ بگم 

چی میگی مردک؟ مرد بار بار بیام ؟من مرد بار نمیام من شیرزنم از حرفای مردسالاری بیا بیرون  خونه ...

راستی خانم عقده ای و دروغگو که همه دارن بهت میخندن و کمبود توجه داری.

الان به یک دکتر گفتی مردک.

خدانگهدار...

این زیر ۱۸ سال سن داره بچس بیخیال میدونم

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ادم چند شخصیتی و بیمار که با یک اکانت نتونست پاسخ دهد و اکانت دوم فعال کرد. شب خوش و خدانگهدار 🙏🌹

کیو میگی تو ؟؟

کاربر قبلی من چیه میشناسی منو؟؟!!

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ادم چند شخصیتی و بیمار که با یک اکانت نتونست پاسخ دهد و اکانت دوم فعال کرد. شب خوش و خدانگهدار 🙏🌹

اگه مردی وایسا حرفتو بزن ببینم زودی در نرو