2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون با مامانم دعوام شد حالا کجا برم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅باشه برو تو دروغ هات غرق شو 

تو هم تو تاپیک های من غرق شو 

ببین تو اینجا هی نظر نوشتی تاپیکم رفت جز بروز شده ها هفت هشت نفر اومدن نظر نوشتن😐فکر کنم تو داری منو پر بازدید می‌کنی 

ولی خودشون استفاده میکنن از دماغم در اوردن

قدر پدر مادرت بدون.

من از ۱۲ سالگی کار کردم، ببینید بیگاری ها، کنارش درس خوندم.

خونه و ماشین و ... خودم خریدم اما باز همه چیز در اختیارشون میزارم.

حرفم می شنوم ولی همین که بالا سرم هستن شکر میکنم.

شما هنوز متوجه سختی زندگی نشدی خانم.

من جای شما بودم دستشون می بوسیدم.

برات ماشین خریدن، اونم تو این اوضاع.

پدر و مادر شما جز یک درصد پدرمادرهای دنیا هستن.

قدرشون بدون.

الان برگرد خونه، جامعه پر آدم مریض هست.

اشتباه نکن.

برادرانه دارم بهت میگم.

هیچوقت ازشون فاصله نگیر و عاشق شون باش.

دختر جاش خونه رفیق و پاک نیس.

برگرد الان خونه...

قدر پدر مادرت بدون. من از ۱۲ سالگی کار کردم، ببینید بیگاری ها، کنارش درس خوندم. خونه و ماشین و ... ...

داداش الان خونه هستم دیگه این مال چند ساعت پیشه 

در ضمن اینا دارن میتونن بیشتر از این خرج کنن من دوستم تو همین موقعیت عید رفت انگلستان منم دیروز گذاشتن برم ارومیه😐😂

داداش الان خونه هستم دیگه این مال چند ساعت پیشه  در ضمن اینا دارن میتونن بیشتر از این خرج کنن ...

پدر و مادرم منم کم ندارن ولی بحث سر اینکه اونا میخوان ما مرد باز بیاریم چون جامعه شوخی حالیش نیس ولی پدر و مادرت نمیخوان برات سخت بگذره.

فردا روز ازدواج کردی، یادت باشه خونه شوهر خونه بابا نیستا، اینجوریهم نیس حرف شنیدی قهر کنی بری خونه بابات و ...

اینا رو گفتم تا محکم باشی چون دنیا جای آدم های نازک نارنجی نیس.

حرف خواهی شنید، تحقیر خواهی شد، بدهی بالا میری و ... پس تلاش کن محکم و صبور باشی چون اول راهی.

پدر مادرت کتکت بزنن هم نباید روشون وایسی. 

چون دوست دارن.