2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون با مامانم دعوام شد حالا کجا برم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1926 بازدید | 118 پست
بحث پول نیست تاپیکات واقعا چرت و دروغ محضه  یبار میگی عاشقی  یبار میگی میخوام عقد کنم&nb ...

کجا گفتم می‌خوام عقد کنم ؟😂😂😂

کجا گفتم دوست پسرم میخواد زنجیر طلا خریده؟😂

کجا گفتم عاشقم 😂😂

این سه تا تاپبک و نشونم بده ببینم 

در ضمن من همسن تو باشم ی بیزینس دارم واسه خودم با بچه ها و شوهرم تو خارج از کشور دارم لذت میبرم نمیام نی نی سایت. کههه

فقط هم من نه بیشتر کاربرا شناختن تورو که دروغ میگی 😅😉

بیشتر کاربرا اینجا حسرت زندگی منو میخورن 🥰والا انرژی منفی هاش میاد منو میگیره البته من جایی ندیدم بگن دروغ گو ام ولی من زنهای خوشبخت و تو این تاپیک دیدم چون هشتاد درصد ملت ما بدبختن چشم خوشبختی دیگران و ندارن ناخودآگاه حس بد میگیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا گفتم می‌خوام عقد کنم ؟😂😂😂 کجا گفتم دوست پسرم میخواد زنجیر طلا خریده؟😂 کجا گفتم عاشقم 😂😂 ...

بیا 🤣🤣اعتراف خودت پسری رو دوس داری بعدش میری با پسر دوست بابات آشنا میشی 🤣🤣

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
بیشتر کاربرا اینجا حسرت زندگی منو میخورن 🥰والا انرژی منفی هاش میاد منو میگیره البته من جایی ندیدم ب ...

آخییی خوشبخت تو پارک سردت نشه یه وقت 🥺

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

اونوقت من یه هدیه ۵۰۰ تومنی بگیرم ازشون واکنشمممم مامان ترو خدا چرا گرفتین چ کاریه اخه 🤣🤣🤣🤣 واقعا تعجب کردم البته ادما فرق دارن من متوقع نیستم کلا از کسی انتظار ندارم چیزی ک وظیفشون نی در حقم انجام بدن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آره الان تو پارکم می‌خوام برم غذا بخورم 

برو خونتون دختر خوب جامعه پر از گرگه هیچوقت نزن از خونه بیرون هیییچ وقت برگرد برو و انگار ن انگار چیزی شده وقتی پدرت رو قولش هست و میخره تا مادرت چیکارداری بحث نکن برو خونتون