2777
2789

انقد خوشگل شده که البته هنوز سیم هاشو برنداشتم ولی تو این چند ماه خیلی تغییر کرده البته هنوز جا داره سیم و بردارم بدور هم بیلچینگ میکنم 

راسمیگی ؟ عکس بزار ببینم منم دلم میخواد ارتودنسی کنم ولی شرایطشو ندارم 

عکس بزار ببینم 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی واقعا 

منم دندونام کج و کوله ان پارسال میخاستم ارتو کنم گفت ۳۵ تومن با هزینه های دیگه حداقل ۴۵ ۵۰ میدونی الان خود ارتو فک کنم ۵۰ شده که با هزینه های دیگه تقریبا ۶۰ ۷۰ در میاد

هعی خدا 

چند سالته عزیزم من ۱۶ سالمه.بنظرت فرصت دارم خودم بعدا ها درست کنم؟فعلا که وضعمون خوب نیس راستی فقط ...

عزیزم من دوستم ۱۷سالشه مثل من ارتودنسی کرده آره فرصت هست من ۲۱سالمع با هزینه پر کردن اینا ۶۰تومن