2777
2789
عنوان

سالم ترین جنس قابلمه

180 بازدید | 9 پست

سلام 

لطفا از تجربیات تون و شناخت تون در مورد سالم ترین نوع جنس قابلمه بگید ، چه جنس قابلمه برای پخت و پز  بهترین و سالم‌ترین هست؟ 

ممنونم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استیل سالمترینه. ولی خب نمیشه توش برنج و ماکارونی و اینا پخت

چرا نمیشه پخت؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مسلما استیل

چرا استیل بهترینه؟

استیل لیزری تو گوگل بزنی میاد در واقع استیل نچسب هست با لیزر حکاکی کردن و هیچ موادی به کار نمیره ولی خیلی خیلی گرونه سرویس کامل بخوای بگیری راحت 50 م پیاده میشی اکثرا هر کی میگیری دونه ای و کم کم میگیره

ببخشید تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم

دوران کودکیم جنگ شده بود سوریه من یادم نمیاد بچه بودم  مجبور شدیم واسه نجات جونمون مهاجرت کنیم ولی اون موقع ایران گیر میداد قانونی اجازه نمیداد بمونیم برا همین عراق موندیم  تا جنگ سوریه و اسرائیل تموم شد. بعد از اون از عراق با پارتی و فامیلاموم کم کم وارد ایران شدیم و موندیم شغل پیدا کردیم. من خیییییلی وقته فارسی بلدم  

فرشته‌ عذاب ____ ‌پسر بد