2777
2789
عنوان

چرا اروپایی ها آرایش نمیکنن؟🫠

1026 بازدید | 43 پست

انقدر از اروپایی ها خوشم میاد بدون آرایش یا حداقل کم لباس ساده و شیک موهای خوش فرم حتی عروس هاشون هم ساده آن قیافشون هم قشنگ نمیگم زیادی خوشگلن ولی خیلی به دل میشینن 

در عوض تو خاورمیانه صد کیلو آرایش با هزار جور عمل و افکت نمیگم عمل بده مثلا خیلیا دوس دارن بینیشون رو عمل کنن که اشکالی نداره خیلی جاها عمل میکنن ولی نه دیگه آنقدر که همه جات عمل باشه لباس های عجق و وجق تو عروسی ها هم که بدتر از عروس آرایش میکنن حالا یه عروسی دیدم تو اینستا تاجش از تاج ملکه انگلیس بزرگتر بود انگار تاج گذاریش هستن

همش کتاب میخونن و موسیقی و هنر و منظم هستن فرهنگشون هم که بالا از همه چی هم اطلاعات دارن 

ولی تو خاورمیانه سیگار کشیدن و بددهنی و گنگ بودن نشانه باکلاسی حالا مسخره گر حرفه ای هم که هستیم

چقدر دلم میخواد شبیه اروپایی ها باشم 

شاید بگین غرب زده ای ولی واقعا فرهنگشون خیلی خوب

شما هم نظرتون رو بگین 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

آرایش میکنن ولی کم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا چطور بدون میکاپ انقد خوشگل و خاصنن

اونوقت ما....

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

چون اعتماد بنفس دارن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

آره واقعا من بعضی دخترا رو دیدم که واقعا بینیشون نیاز به عمل نداشته، ولی بازم عمل میکنند، خیلی تعداد محدودی آدم نیاز به عمل بینی دارن مابقی اوکی‌ان به نظر من

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حب اونا هدفشون این بود که شما خودتونو تحقیر کنین و موفق شدن دمشون گرم

اونا کاری به ما ندارن 

زندگی خودشونو دارن 

چرا استدلال الکی میاری

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

ساده بودنشون رو دوست دارم

ولی

اینکه کتاب خونن و اطلاعات بالایی دارن و... چندان موافق نیستم

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
وای دقیقا چطور بدون میکاپ انقد خوشگل و خاصنن اونوقت ما....

به تغذیه اهمیت میدن  مثل من   یه بشقاب پلو نمی خورن  ورزش می کنن   لوازم بهداشتی مراقبت پوست و موشون برند واصله   لباس مارک می پوشن 

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

من پیج یه خانمی رو دارم تو نیویورکه ، دو تا بچه داره حامله هم هست ، هر روز صبح روتین پوستی داره خیلی به پوستش میرسه اما ارایشش در حد یه رژ هست معمولا، خیلی ورزش میکنه غذاهای سالم میخوره هم خودش هم بچه ها ، خیلی خوشم میاد

خونه زندگیشونم ساده و دوست داشتنیه و راحت

عجب 

حالا همه اومدن معلم شدن و استارتر بیچاره رو میکوبن

نظر من اینه که مهمترین ویژگی اروپاییا اینه که هر کسی هر جوری که دلش بخواد میتونه بگرده

ینی شما همون خاورمیانه ای پر از آرایش هم که باشی کسی کاری به کارت نداره 

میتونی با عمل و آرایش و هرجور که میپسندی ظاهر بشی هر جایی