2777
2789
عنوان

مسدود کردن روبیکا

275 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها توی روبیکا به یه نفر پیام دادم بعد که پیام ارسال شد مسدودش کردم الان اون طرف پیام منو میبینه ؟ 

میخوام پیام منو ببینه ولی نتونه جواب بده 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینه

میخوام ببینه نتونه جواب بده اعصابم خورد نشه بیشتر از این 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

اره میبینه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
میخوام ببینه نتونه جواب بده اعصابم خورد نشه بیشتر از این 

یه دختره قبلا با شوهرم دوست بوده یه سال پیش الان همش با مادرش به شوهرم زنگ میزنن شوهرم مسدودش می‌کنه باز از یه شماره دیگه زنگ میزنه به خاطر کارش نمیتونه سیم کارت شو عوض کنه 

منم رفتم تو روبیکا به طرف پیام دادم که اگه دست برنداری میام به بابات میگم هر دو همو میشناسیم 

برای من تیک میخوره که دیده یا نه ؟ 

طرف مجرد توی روستاست شیرینی خورده پسر عموش ولی از زندگی من دست برنمیداره از دیروز عصبی ام حالم بده 

شوهرم قسم میخوره میگه ما فقط در حد چت و تماس بوده رابطه مون حتی از نزدیک باهاش حرف نزدم 

طرف مجرد توی روستاست شیرینی خورده پسر عموش ولی از زندگی من دست برنمیداره از دیروز عصبی ام حالم بده&n ...

شکایت کنید ازش همینو بهش بگو دیگه چرا الکی با باباش تهدیدش میکنی؟؟ وقتی با مادرش همدسته اصلا به نظر نمیاد از باباش حساب ببره

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

مسدودش کردم چون دلم نمیخواست اون چیزی بگه اعصابم بیشتر خورد بشه یا یه چی از خودش در بیاره به من بگه