84beauty_princess مدیر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 عنوان مسدود کردن روبیکا | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست سلام بچه ها توی روبیکا به یه نفر پیام دادم بعد که پیام ارسال شد مسدودش کردم الان اون طرف پیام منو میبینه ؟ میخوام پیام منو ببینه ولی نتونه جواب بده شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 1403/01/23 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hopeful_lady عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 3528 میترسم یه چیزی سر هم کنه زندگیم بهم بریزه چون این موضوع مال چند وقت پیش دیگه طاقت ندارم واسه چند پیشه؟ خب الان هنوزم زنگ میزنه پیام میده؟ که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 واسه چند پیشه؟ خب الان هنوزم زنگ میزنه پیام میده؟ مال تقریبا شش ماه پیش اره پنجم عید مادرش زنگ زده که دخترم افسردگی گرفته زنگ بزن اینم گفته من زن دارم شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
hopeful_lady عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 3528 مال تقریبا شش ماه پیش اره پنجم عید مادرش زنگ زده که دخترم افسردگی گرفته زنگ بزن اینم گفته من زن دارم ... بیست روز پیش زنگ زده شما هنوز ول نمیکنین؟ بیخالش دیگه زنگ نمیزنه که که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 واسه چند پیشه؟ خب الان هنوزم زنگ میزنه پیام میده؟ دیگه موندم چیکار کنم میترسم میگم اگه باهاش رابطه داشته بوده باشه چی چون اون هنوز پیگیر همش پرفایل میزاره واسه شوهر من شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 بیست روز پیش زنگ زده شما هنوز ول نمیکنین؟ بیخالش دیگه زنگ نمیزنه که من دیروز فهمیدم شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 دیگه موندم چیکار کنم میترسم میگم اگه باهاش رابطه داشته بوده باشه چی چون اون هنوز پیگیر همش پرفایل می ... عاشقانه شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
hopeful_lady عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 3528 به نظر من با خواهر یا مادرت یکی رو بردار برو در خونهشون که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 به نظر من با خواهر یا مادرت یکی رو بردار برو در خونهشون حالا بهش هشدار دادم اگه دست برنداشت میرم شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
hopeful_lady عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 3528 حالا بهش هشدار دادم اگه دست برنداشت میرم حتما برو آدمش کن که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
raha7072 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 5280 میگم واسه شوهرم بد نشه زندگی تو خراب کنه بد نیس؟ طرف باید حالیش بشه که نباید به یک آقا متاهل زنگ یا پیام بده ....با مدرک باید بری حالشو بگیری؛ چرا پیام اصلا پیام میده؟ چی میگی؟ حرف ش چیه ؟ درد ش چیه ؟
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 زندگی تو خراب کنه بد نیس؟ طرف باید حالیش بشه که نباید به یک آقا متاهل زنگ یا پیام بده ....با ... خودشو شوهرم مسدودش کرده الان مادرش پنجم عید زنگ زده که چرا به دخترم زنگ نمیزنی داره افسردگی میگیره من دیروز فهمیدم شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
84beauty_princess مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 249 مدرکی ندارم از پیاماش فقط تماس شو دارم شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋 شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪
raha7072 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 5280 خودشو شوهرم مسدودش کرده الان مادرش پنجم عید زنگ زده که چرا به دخترم زنگ نمیزنی داره افسردگی میگیره م ... مگه نامزد نداره ؟ افسردگی گرفته ببرش روان شناس،
raha7072 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 5280 مدرکی ندارم از پیاماش فقط تماس شو دارم شماره نامزد شو داری؟