2777
2789
عنوان

مسدود کردن روبیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 43 پست
میترسم یه چیزی سر هم کنه زندگیم بهم بریزه چون این موضوع مال چند وقت پیش دیگه طاقت ندارم 

واسه چند ‌‌پیشه؟ خب الان هنوزم زنگ میزنه پیام میده؟ 

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

مال تقریبا شش ماه پیش اره پنجم عید مادرش زنگ زده که دخترم افسردگی گرفته زنگ بزن اینم گفته من زن دارم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال تقریبا شش ماه پیش اره پنجم عید مادرش زنگ زده که دخترم افسردگی گرفته زنگ بزن اینم گفته من زن دارم ...

بیست روز پیش زنگ زده شما هنوز ول نمیکنین؟ بیخالش دیگه زنگ نمیزنه که

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

دیگه موندم چیکار کنم میترسم میگم اگه باهاش رابطه داشته بوده باشه چی چون اون هنوز پیگیر همش پرفایل میزاره واسه شوهر من 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
بیست روز پیش زنگ زده شما هنوز ول نمیکنین؟ بیخالش دیگه زنگ نمیزنه که

من دیروز فهمیدم 

دیگه موندم چیکار کنم میترسم میگم اگه باهاش رابطه داشته بوده باشه چی چون اون هنوز پیگیر همش پرفایل می ...

عاشقانه 

به نظر من با خواهر یا مادرت یکی رو بردار برو در خونه‌شون

حالا بهش هشدار دادم اگه دست برنداشت میرم 

میگم واسه شوهرم بد نشه 

زندگی تو خراب کنه بد نیس؟ 

طرف باید حالیش بشه که نباید به یک آقا متاهل زنگ یا پیام بده ....با مدرک باید بری حالشو بگیری؛ چرا پیام اصلا پیام میده؟ 

چی میگی؟ 

حرف ش چیه ؟ 

درد ش چیه ؟ 

زندگی تو خراب کنه بد نیس؟  طرف باید حالیش بشه که نباید به یک آقا متاهل زنگ یا پیام بده ....با ...

خودشو شوهرم مسدودش کرده الان مادرش پنجم عید زنگ زده که چرا به دخترم زنگ نمیزنی داره افسردگی میگیره من دیروز فهمیدم 

مدرکی ندارم از پیاماش فقط تماس شو دارم