@niniyar_5
@niniyar_5
@niniyar_5
سلام ، توی یه تاپیکی مثل اینکه یه کاربری مدعی شده که من چندتا اکانت دارم و میرم خصوصی کاربرهای خانم دیگه و حرفهای زشتی بهشون میزنم !!
.
.
و اون کاربر درخواست کرده بودن که آیپی ها چک بشه . میشه شما این مورد رو بررسی کنید تا مشخص بشه کی داره به کی تهمت میزنه و ایا اونایی که این ادعا رو مطرح کردن آیا خودشون چندتا اکانت دارن و با اولین اکانتشون ، اول تهمت دروغ میزنن و بعد با مابقی اکانت هاشون تایید شهادت دروغ میدن؟ به بقیه یا نه واقعا من همچین کاری کردم ؟؟ چون اگه اینطور باشه من به یکی یه تهمت میزنم 10 تا اکانت دروغین هم پشت بندش میارم که بله اینطوره! با هر کسی هم میشه اینکارو کرد.
.
.
البته بگم اونها هیچ اسکرین شاتی برای اثبات ادعاشون نذاشتن ولی انگار بعضی ها ، ادعای اثبات نشده رو خیلی خوش داشتن ، شایدم به قولی که میگن خودگویی و خودخندی عجب مرد هنرمندی ! جزو این دسته باشن.
.
.
بهرحال ، این تاپیک بوده
(( نمیشه ، بتونم اینجا لینکش رو میذارم و گرنه توی خصوصی میذارم ))
و صفحات اخر ، اون کاربر "رزا_سابق" و یکی که ریپلای زده بود من گفتم مخاطب شما من هستم یا نه و گفته بودن که من میرم خصوصی بقیه و حرفهای زشتی میزنم!
.
.
ممنون میشم شما بررسی کنید ، هم از اون کاربرها بپرسین و هم IP ها رو چک کنید و هر کاری که روال کار هست رو ممنون میشم اگه انجام بدین.
.
.
حتما هر جور شده لینکشو میذارم