2777
2789

@niniyar_5  

@niniyar_5  

@niniyar_5  

سلام ، توی یه تاپیکی مثل اینکه یه کاربری مدعی شده که من چندتا اکانت دارم و میرم خصوصی کاربرهای  خانم دیگه و حرفهای زشتی بهشون میزنم !! 

.

.

و اون کاربر درخواست کرده بودن که آیپی ها چک بشه . میشه شما این مورد رو بررسی کنید تا مشخص بشه کی داره به کی تهمت میزنه و ایا اونایی که این ادعا رو مطرح کردن آیا خودشون چندتا اکانت دارن و با اولین اکانتشون ، اول تهمت دروغ میزنن و بعد با مابقی اکانت هاشون تایید شهادت دروغ میدن؟ به بقیه یا نه واقعا من همچین کاری کردم ؟؟ چون اگه اینطور باشه من به یکی یه تهمت میزنم 10 تا اکانت دروغین هم پشت بندش میارم که بله اینطوره! با هر کسی هم میشه اینکارو کرد.

.

.

البته بگم اونها هیچ اسکرین شاتی برای اثبات ادعاشون نذاشتن ولی انگار بعضی ها ، ادعای اثبات نشده رو خیلی خوش داشتن ، شایدم به قولی که میگن خودگویی و خودخندی عجب مرد هنرمندی ! جزو این دسته باشن.

.

.

بهرحال ، این تاپیک بوده 

(( نمیشه ، بتونم اینجا لینکش رو میذارم و گرنه توی خصوصی میذارم ))

و صفحات اخر ، اون کاربر "رزا_سابق" و یکی که ریپلای زده بود من گفتم مخاطب شما من هستم یا نه و گفته بودن که من میرم خصوصی بقیه و حرفهای زشتی میزنم! 

.

ممنون میشم شما بررسی کنید ، هم از اون کاربرها بپرسین و هم IP ها رو چک کنید و هر کاری که روال کار هست رو ممنون میشم اگه انجام بدین.   

.

.

حتما هر جور شده لینکشو میذارم

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا شما دیگه زیادی جدی گرفتی چیزای مهم تری توی زندگی هست

.

.

سلام ، بله هست

ولی شما نگاه کن امروز این ادعا رو میکنن ، یکی یه شات میگیره

فردا هر جا هر تاپیکی رفت میگه این اقا اینجوره 

این ادعا امروز اگه جلوش گرفته نشه فردا روز هیچ کاریش نمیشه کرد

من از 1400 اینجا هستم ، اگه قرار باشه همچنان با همین نام کاربریم حضور داشته باشم باید امروز ازش اعاده حیثیت کنم

و گرنه منم میشم لنگه همه کاربرهای دروغگوی دیگه که با بدی و تنفر ازشون یاد میشه

شما مردا هم یاد گرفتین دعواهای زنها رو آفرین

.

.

فقط میخوام یه سوئ تفاهم حل بشه

همین ، شما اگه به نام کاربریتون تعلق خاطر داشته باشین ، یکی اینطوری بهش اتهام بزنه ، پیگیریش نمی کنید؟

. . سلام ، بله هست ولی شما نگاه کن امروز این ادعا رو میکنن ، یکی یه شات میگیره فردا هر جا هر تاپ ...

شما هیچ تصور و فرضی از اون آدم‌نداری 

که کی هست کجا زندگی‌میکنه و اصلا کجای زندگیته ؟

وقتی میدونی نیست چرا باید اهمیتی داشته باشه !

اونم‌مجازی ...

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

شاید حق دارن ! انقدر از این اتفاقات اینجا افتاده اونم از سمت کاربرایی که تو تبادل نظر یه جورن تو پی وی یه جور! اونم کاربرای مردی که یه جانمازی اب میکشیدن بیا ببیننننننن  بعدا بوی گند  کاراشون تو پی وی سایت با چندتا کاربر زن که از قضا متاهلم بودن و اونام جانماز اب میکشیدن  در اومد 

اینجا هیچ کاربر مردی قابل اعتماد نیست!

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

شما کاربر خوبی هستین.. از اینکه برخی افراد برای جلب توجه به این راحتی تهمت میزنن و یا از روی حسادت چنین کاری میکنن درست نیست.. چه خیالپردازی ای توی ذهنشون دارن مشخص نیست.. 

امیدوارم نینی یار ۵ خودشون قضاوت کنن.. 

شما هیچ تصور و فرضی از اون آدم‌نداری  که کی هست کجا زندگی‌میکنه و اصلا کجای زندگیته ؟ وقتی می ...

.

.

درسته ، ولی این سایت فرق میکنه

ببنید من سال 1390 توی مجازی و وبلاگ بودم که تقریبا ادرس هاشون یکی بوده ولی خب فرق میکرده بلاگفا و پرشین و بلاگ بیان

جو و فضای اونجا با اینجا خیلی فرق میکنه

اما اینجا یکی یه تهمت میزنه بعد پشت بندش صدها تاپیک زده میشه ، و طرف رو بدنام میکنن

از کجا معلوم یکی اون اسکرین شات رو برنداره فردا توی تاپیک های دیگه نذاره بگه این اقا فلان ، منم گاهی اسم ها رو اشتباه کردم و اسامی شبیه به هم بوده ، مثلا کاربر samir_abbas هم من دیدم ، من که اون نبودم که ، من از همون اول با همین اسم اکانتم اومدم جلو ، خب فکر کنید مثلا من بخوام یکسال دیگه توی سایت باشم ، بعد هی پشت سرم حرف باشه .این ماجرا امروز باید حل بشه و گرنه اون کاربرها از فردا بلند میشینن میشیینن میگن که سمیر فلان کرده اون یکی کاربر هم شهادت داده بیا! نمیشه که. 

.

.

اصلا فرض که اونا راست میگن ، شاید یه کاربر سمیر نامی باشه به اسم من داره میره برای بقیه کاربرها مزاحمت ایجاد میکنه ، اسم کاربری که مشابه هم هست کم نیست ، لااقل بگم و بدونم اینو. به اسم من تمام نشه

. . درسته ، ولی این سایت فرق میکنه ببنید من سال 1390 توی مجازی و وبلاگ بودم که تقریبا ادرس هاشون ...

اگه فکر می کنید اینجوری حالتون بهتره حتما پیگیری‌کنید

ولی سر حرفم این بود واسه آدمایی که نه میشناسنت نه میشناسیشون و نه زندگیشون رو میدونی و نه زندگیتو میدونن

وقت و انرژیت رو هدر نده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."