2777
2789

۷ ساله دوسم داره ولی من هی کات میکردم چن بار درخواست ازدواج داد گفت حلقه بیارم نشون بشیم خواهرش هی میگفت یه حلقه بیاریم فقد گفتم نه قصد ندارم

الان که قصد دارم و دارم زیز نیاز جنسییی و عاطفی و همه چی جون میدم شرایطشو نداره بیا. داداش بزرگش دوماهه عقد کرده میگه بزار یه سال بگذره اینا برن خونه خودشون بعد 

ولی من دارم میمیرم ب خدا جوری شده ک خودم میگیم بیا 

هی میگه صبر کن خیلی بی صبر شدم چیکار کنم؟😭😭

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اینجوری درکش سخته 

نگو بهش بیا منو بگیر حتا به شوخی حتی اگه طرف صدبار گفته باشه میام خواستگاریت یه بارم نگو بیا 

بعد ها یه دعوا میشه اینارو میزنن تو سرت حالا هرچقدرم خانواده ک پسره عالی باشه

یک سال یه عمره چطور صبر کنم اخه

هفت سال یه عمر نبوده 

این یه سال یه عمره 😂😂😂

البته درکت میکنم من و شوهرم ۱۲سال دوست بودیم الان یه ساله عقدیم 

اون ۱۲سال عین برق و باد گذشت ولی این یه سال انگار صدساله 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

چقدر شأن خودت میاری پایین💔😁

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند