2777
2789

یک هفته شایددوتاقندخوردم وترک کردم البته ازفردامخام ترکش کنم کامل قند

اشتهام خیلی کمه 

حلقه هم میزنم چندروز

اماوزنم روی ۷۶مونده

مرتب تخم شربتی میخورم واقعااشتهاموکم کرده اما نتیجه نمگیرم

دگه عصبی شدم چکارکنم لاغربشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه اگر کسی میخواد شروع به ماین جدید مثل نات کوین که تموم شد الان جدید اومده تپ سواپ هست که لینکشو میزارم ماین رو شروع کنید عالی هست و واقعی به دوستان هم بدید و vpnرو هم روشن کنید بعد لینک رو باز کنید بعد خودتون وارد ربات میشید 

https://t.me/tapswap_bot?start=r_6404869037

روانی شدم بخداهروزم روی ترازوهستم خسته شدم فقط پیاده روی نمرم.چکارکنم

ببین گلم بنظرم اصلا ترازو نزار جلو چشمت هر روز بری روش اعتماد بنفستو میاره پایین استرس میده بهت 

برو باشگاه ثبت نام کن ، چون باشگاه نمیتونی تنبلی کنی ، یعنی حس رقابتت میره بالا تمام حرکات رو میزنی اعتماد بنفست رو هم میبره بالا 

بعدشم به هیچ وجه کمبود خواب نداشته باش فیبر و آب بالا مصرف کن ، مثلا میری پیاده روی تو آب معدنی دانه چیا بریز مصرف کن ، فیبر هم منظورم سبزیجات و خیار و کدو و... اینا هستن 

اینا رو رعایت کن ، ناامید هم نشو رد میکنی ، من خودمم استپ وزنی داشتم 

خدافظ 👋

صبور باش 

باید بطور کلی اصلاح سبک زندگی دائمی داشته باشی 

کالری شماری و..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...