2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم حاجی نصرت رضا پونصد علی فرصت اره و اینا خیلی بودیم😃

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

وقتی یکیودوسداری حاظری جون فداش کنی تموم دنیا روبدی فقط یک بار نگاش کنی 🌺

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋

زمان هم مثل امید، توهمی بیش نیست.... 

(لومالی- سینمایی برادران ماریو ۲۰۲۳) 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
ب رعکسش بهتره

من اینو امروز به نتیجه رسیدم

مغزم بهم میگه نه و مغز کلا میاد ارور ارسال میکنه

ولی قلبم میگه انجامش بده منطق و یه ایمان راسخ داره یه کلامه حرفش

خیلی فک کردم امروز چیزی که قلب میگه درستههه

حتی برنامه زندگی پس از زندگی هم دیدم طرف می‌گفت اون دنیا قلب ها با هم حرف میزدن

میگه سخنی از مغز نبود...

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟