2777
2789

سلام دوستان عزیز من نزدیک به هفت ماه بعد زایمانم پریود نشدم بعد به صورت لکه پریود شدم چند بار دکتر رفتم گفت مشکلی نداری دارو داد گفت رفع میشه حالا ده روز ۱۵ روز یکبار یکی دو روز لکه بینی دارم دکتر گفت تا شیر میدی طبیعی ولی میترسم کسی اینطور بوده؟؟

سلام عزیزم شما یه تاپیک چندسال پیش زده بودید که تب حصبه گرفتید ..چی شد ؟منم مثل شما شدم..چکار کردید خواهش میکنم راهنماییم کنی 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

سلام عزیزم شما یه تاپیک چندسال پیش زده بودید که تب حصبه گرفتید ..چی شد ؟منم مثل شما شدم..چکار کردید ...

سلام ببخشید عزیزم من الان پیامت رو دیدم اون موقع فکر میکردیم حصبه گرفتم البته خانواده میگفتن علایم حصبه ست اما بعد مشخص شد که اصن حصبه ریشه کن شده و اصن حصبه ای در کار نبوده و فقط از خوردن سردی زیادی این بلا سرم اومده بود یه هفته سردیجات و لبنیات رو قطع کردم بجاش شربت زعفرون و عسل و چیزای گرم خوردم خوب شدم فک کن یک ماه سرگیجه و تهوع و بی اشتهایی تو یه هفته درمان شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید عزیزم من الان پیامت رو دیدم اون موقع فکر میکردیم حصبه گرفتم البته خانواده میگفتن علایم ح ...

سللم گلم ایراد نداره 

اما من واقعانی حصبه گرفتم☹️

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤