2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5595 بازدید | 154 پست

من صبح که حموم میکنم تا شب بو سگ‌مرده میده زیربغلم اسپری زیربغل نیوا هم میزنم۲۵۰گرفتمش بازم بوی عرق میده باز شب حموم میکنم کسی راهکاری داره بده البته بچه شیر میدم نمیدونم بخاطر اونه یا نه اخه قبلا به این شدت نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازخجالت اب شدم به عنوان یه زن ک صاحب مغاز بگه دوش بگیرین لطفا💔

وای امروز دو سه نفر از پیشم  رد شدن بو گند عرق میدادن حالت تهوع گرفتم من هم خیلی به بو حساسم

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

من صبح که حموم میکنم تا شب بو سگ‌مرده میده زیربغلم اسپری زیربغل نیوا هم میزنم۲۵۰گرفتمش بازم بوی عرق ...

عزیزم صفحه ۶ برای ی کاربر توضیح دادم اونو انجام بده راحت میشی بدون هیچی هزینه و اینکه ضرری داشته باشه

خانوما منم متاسفانه از حموم بیام بیرون عرق کردم. بدتر اینکه عرقم وحشتناک بو میده و شدید اسیدی یعنی ت ...

ضد عرق درایسول بگیر واقعا معجزه س من دوماه دارم استفاده میکنم خیلی راضیم، اصلا عرق نمیکنی

منکه تو زمستون هم هر روز میرم حموم چون یه کوچولو هم عرق کنم بدم میاد  تابستون که شده دو سه بار ...

شما شغل کارت چیه؟ک میتونی با این سرعت حموم بری.

من ۷ صبح ک میرم ۴ بعدظهر میام. تو این تایم قطعا هر کس عرق میکنه.

خیلی زرنگ باشم روزی ۱ بار وقت کنم.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

وای امروز دو سه نفر از پیشم  رد شدن بو گند عرق میدادن حالت تهوع گرفتم من هم خیلی به بو حساسم

😨😨

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من انقدر لباسامو شستم بور شده😹😹😹

😂😂نه به بعضیا ک ماهی ۱ بار میشورن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من صبح که حموم میکنم تا شب بو سگ‌مرده میده زیربغلم اسپری زیربغل نیوا هم میزنم۲۵۰گرفتمش بازم بوی عرق ...

بوتاکس کن بهتر میشع زیر بغلت

الان یه عده میان میگن مشکل هورمونی داریم خب همون بهتر که اصلا نیاید تو جامعه والا

کلی راه هسن بوتاکس کنن

من هرروز میرم حمام خداروشکر خانوادمون هم این عادتو دارن همیشه خونمون و لباسامون بوی گل میده

آفرین بر ش ما صد آفرین بر شوما، دختر خوب و نازنین، فرشته روی زمین.

ی توپ داشتی گل گلی بود، سرخ و سفید و آبی بود، تو این توپو نداشتی، دوش قبل بیرون گرفتی، شو شو به تو هدیه داد یه  توپ گل گلی داد.....هورااااااااا.....

سرطان زاست بهتره از سایر روش ها استفاده کنن

شما از روش های دیگه استفاده کن من راضیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞