2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال شرعی راجب غسل😥

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 60 پست
ای خدا روم نمیشه اینجا بچه مجرد دارن😭

پس چرا اجازه ی رابطه میدی وقتی شرایط بعدش رو نداری ؟! تو ب غسل نکردن اون احترام میزاری اونم باید شرایط شما رو درک کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بعد با این اختلاف عقیده اذیت نیستی ؟!! مهمه ها همه چی عشق و شمع و کل نیست 

چکار کنم عزیزم من کاری ب اون ندارم اونم کاری ب من از نظر عقیده حتی گاهی تیکه میندازه یا مثلا میگف روزه چیه بابا ول‌کن کلی اهمیت نمیدم

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تو مسائل شرعی ودینی هیچوقت رودربایستی نداشته باش، مگه خلاف شرع کردی بزار بفهمن، بخاطر هی ...

خییییلییی سختمه😭

حالا نصف شب نرفتی میتونستی تیمم کنی نماز صبحت رو بخونی ولی دیگه فرداش برو حموم برا نماز ظهر و شب-بعد ...

دست من نیس ک گلم اگ بود همینکار میکردم 

چجوری اخه موهاشو تو دستشویی بشوره دستشویی خودش نجس بدنش نجس میشه

یه بار امتحان کن راهشو پیدا میکنی.

بعد هم اب پاک کننده نجاست هست .مگه میخواد خودشو بماله به کف زمین تو دستشویی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
غسلت رو باید انجام بدی تو دستشویی نمیتونی؟

اونجوری ام خیس بیام بیرون و کل دسشویی خیس باشه ضایع س اخه

چکار کنم عزیزم من کاری ب اون ندارم اونم کاری ب من از نظر عقیده حتی گاهی تیکه میندازه یا مثلا میگف رو ...

اونم کاری ب تو ندارع ؟! تیکه میندازه ،کارش رو می‌کنه و فکر بعد غیبت نیست اینا کمه

کاش بهتر فکر میکردی با این اختلاف عقیده و کار ایشون ک همراهی نمیکنه ب زودی برات مشکل ساز میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پس چرا اجازه ی رابطه میدی وقتی شرایط بعدش رو نداری ؟! تو ب غسل نکردن اون احترام میزاری اونم باید شرا ...

خب مگ‌اجازه ندادن گناه نیست؟؟

خب مگ‌اجازه ندادن گناه نیست؟؟

🤦🏻وقتی بعدش شرایط غسل نداری نه گناه نیست