2777
2789
عنوان

دوستان ی سوال شرعی راجب غسل😥

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 60 پست

حالا نصف شب نرفتی میتونستی تیمم کنی نماز صبحت رو بخونی ولی دیگه فرداش برو حموم برا نماز ظهر و شب-بعد دیگه تا اونجایید هر شب هرشب اینکارو نکنید که نفهمن مثلا دو سه شب یبار که حکم حموم عادی داشته باشه براشون

تو دستشویی شیلنگ بگیره رو خودش؟؟؟ اصلا نمیشه

چرا نمیشه؟ 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشباهت شده میخاستم بنویسم تیمم🤦🏻‍♀️

نه عزیزم تیمم شرایطی داره که در اون صورت جایز

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
تیمم منظورم بود گلم

نه نمیشه فقط غسل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یه چیزی میگم بهم نخند من چون نمازم خیلیی برام مهم بوده حتی توی دسشویی نصف شب غسل کردم

من اینکارو کنیم تابلو میشم😥

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

خب شما برو حمام نگو می خوام غسل کنم.اگر هم پرسید بگو خب این همه آدم میرن حموم منم حمام کردم و خب هوا گرمه آدم باید تند تند حمام کنه بخاطر عرق کردن و اینا. یا اگر صیح زود مثلا می خوای بری بگو مثلا عادت ندارم دیر حمام کنم و اگر خونه شون آپارتمانی هست بگو فشار آب توی صبح زود بهتره و اگر مثلا عصر برم سرما می خورم یا فشار آب کم میشه و...   یا اگر شاغل یا دانشجو هستی می تونی بگی مثلا عادت دارم صبح به صبح قبل بیرون رفتن سریع برم حمام و بعد برم مثلا سر کار

بعد غسل کن

اشباهت شده میخاستم بنویسم تیمم🤦🏻‍♀️

تیمم برای وقتی هست که اب نیست یا اب برای بدن ضرر داشته باشه .

تو الان برو یه دوش بگیر غسل هم بکن،اونا که نمیگن چرا رفتی حموم

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩