2777
2789
عنوان

با پسری که محدودتون کنه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 50 پست
بله عزیز حرفت درست ولی به نظرم لاک زدن کاشت ناخن شال درآوردن و اینا فقط مثاله عزیز به شما نمیگم خب ب ...

عزیز من حتا وقتی با ایشون نبودم هم تو فضای بیرون از گوشی دوست جنس مخالف نداشتم  من فقط میخام یه تایمی رو برای خودم داشته باشم لباسی ک دوس دارمو بپوشم اینا مثال برای آزادی نیست اینا حقوق هر ادمیه تو دنیا بیرون رفتن با دوست دختر منظورم بود من ایشون میگن که نه فقط با من بیای بریم بیرون دوستاتم با شوهراشون میان بعدشم میگه فقط پنج شنبه جمعه ک من میدونم پنج شنبه هم سرکاره بقیه هفته رو من دیوونه بشم؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خیلی ببخشید این آقا حقه باز و زرنگ هم تشریف دارند ،میدونستند اگ‌ همون اول بگن فرار میکنید پس اول ...

نه حالا اینطوری هم نیست ایشون اصلا فکر نمیکردن با همچین مشکلی روبرو شیم چون من تو یه خانواده بزرگ شدم داداشامم مثل ایشون فکر میکنن واقا آدم خوبیه ولی رفتاراش مثل مردای قدیمیه اونم نه همشون چند تا مورد

عزیز من حتا وقتی با ایشون نبودم هم تو فضای بیرون از گوشی دوست جنس مخالف نداشتم  من فقط میخام یه ...

یکم خنده دار اومد به نظرم ولی کاملا حق با توجه باید هر زنی آزادی روح داشته باشه و استقلال خودشو شوهر صاحب آدم نیست درست ولی اوایل هر مردی اینجوریه باور کن من تا وقتی پسرم باردار شدم کم کم بدون اینکه بگم رفتم بیرون یا چند بار اومد دید دوستام سرزده اومدن داریم میریم خرید دیگه از سرش افتاد الان که فروشنده ام ک کارم جوریه روزانه با صدتا مرد مکالمه و چت دارم حتی گوشیمو نگاه نمیکنه اینارو میگم بدونی این چیزا فقط تا وقتیه که نامزد و دوست باشین بعد نه خیلی کم پیش میاد یه نفر آنقدر گیر باشه خیلیا فقط میگن حرفشون عمل نکردی نکردی فقط میخوان بگن حرف حرف منه 

نه حالا اینطوری هم نیست ایشون اصلا فکر نمیکردن با همچین مشکلی روبرو شیم چون من تو یه خانواده بزرگ شد ...

بهرحال عزیزم ما گفتنی ها رو گفتیم اگ شما میخای خودتو گول بزنی که خوبه و فلان و بعدا درست میشه دیگ خود دانی. قحطی آدم نیست ایشون نشد یکی دیگ . دیگ الان تو این زمونه همچین افکاری واقعا جای شک و تردید در شخصیت آدم میذاره. اینا رو بخاطر این میگم چون همچین موردی رو در اطرافیان خودم دیدم که چجوری زندگیش جهنم شده و نمیتونه خلاص بشه ،نمیخام سوختن هیچ دختر یا زن دیگ‌ رو ببینم و فقط از روی دلسوزی میگم 

یکم خنده دار اومد به نظرم ولی کاملا حق با توجه باید هر زنی آزادی روح داشته باشه و استقلال خودشو شوهر ...

عزیزم کامنت های شما رو خوندم و امیدوارم همیشه سلامت و خوشبخت باشید. اما به نظرم دارید اسی رو اشتباه راهنمایی میکنید و ممکنه حرفاتون باعث بشه تو چاه بیفته. حالا چون شما همسرتون اینجوری بوده دلیل نمیشه بقیه هم اینجور باشن ، حالا اگ طرف اسی بعداز ازدواج درست نشد که هیچ بدتر شد که حتما میشه اونموقع چی؟!! بعضی چیزا حق طبیعی و اولیه و مسلم افراده و مردی که میگه من حتی اونم نمیخام بهت بدم دیگ حتی یه درصد هم نباید به اون آدم فکر کرد چون مشخصه چجوریه و چه افکاری داره