2777
2789
عنوان

با پسری که محدودتون کنه ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب من خیلی وقته منتظرم از این محدودیتا راحت شم کم کم دارم آزاد میشم جوری که دوس دارم زندگی کنم ب ...

برا من که اصلا رنگ خورشید رو نمی‌بینیم 

یدونه لاک هم ندارم 

نمیدونم ارایش چیه 

فقط دوست دارم تنها باشم  و هیچ کس رو نبینم

اصلا محدودیت نیس 

آدمها با هم متفاوت  هستن 

بگو بش یا با قانونی من میری جلو  یا خدافظی  بگو اگه قرار باشه من جایی نرم تو هم نباید ب ...

عاشقتم ینی😂

فقط آخرین جملت حتما اسکیرین میگیرم همینو میفرستم براش 

تا الان فک میکردم دارم سخت میگیرم ولی خب نمیتونم اینطوری من

من خودم به شخصه با همچین آدمی ازدواج کردم خیلی خیلی گیر میداد گیر که نه حواسش بهم بود الانم هست ولی ...

من تا الانم دوس داشتنمو خیلی ثابت کردم من با کلی محدودیت جونمو گذاشتم وسط باهاش رفتم بیرون اینارو دیده خودش باید بفهمه دیگه من با محدودیت نمیسازم

اما تست دادم افسردگی مشاهده نمیشد 

نه نه من نگفتم شما افسرده ای شاید درونگرایی من تو اون شرایط افسرده بودم شما از زندگیت اینطوری لذت میبری بنظرم کمتر هم ضربه میخوری چون ادما دردسرن

نه نه من نگفتم شما افسرده ای شاید درونگرایی من تو اون شرایط افسرده بودم شما از زندگیت اینطوری لذت می ...

فقط دوس داشتم با یکی ازدواج می کردم 

بیشتر ماه نباشه. اصلا نبینمش 

فقط برام یه خونه بخره 

برم تو سکوت بشینم 😪

من تا الانم دوس داشتنمو خیلی ثابت کردم من با کلی محدودیت جونمو گذاشتم وسط باهاش رفتم بیرون اینارو دی ...

بله عزیز حرفت درست ولی به نظرم لاک زدن کاشت ناخن شال درآوردن و اینا فقط مثاله عزیز به شما نمیگم خب بعضیا اینطوری آزاد شدن که جامعه نامناسب شده مردها دنبال هر زن خوشگلتر از زن خودشون راه میفتن محدودیت نداره ازدواج احترام به همدیگست شما بگی من محدود نباشم همسرت هم بگه منم نباشم اون با دختر خالش و دختر عمه مثال آزاد هم باشن بره بیرون بدت نمیاد ؟به نظرم اگر قصد هردو ازدواجه واقعا سعی کنید به هم بیشتر از اینا احترام بذارید همو درک کنید بیشتر از اینکه بگید اینا نباشه بگید دوست دارید چیا باشه چی باشه بهتره 

منم واقا دوسش دارم ولی خیلی برام سنگینه این ک بعد یه سال وقتی براش جون میدم اومده اینارو گفته همون ا ...

پس خیلی ببخشید این آقا حقه باز و زرنگ هم تشریف دارند ،میدونستند اگ‌ همون اول بگن فرار میکنید پس اول خاستن شما وابسته بشید بعد کم کم خودشو نشون داده ،این آدم بعد از ازدواج هزار برابر اخلاق‌های بدتری نشون میده ،نمی‌دونم چرا میخایید خودتونو بدبخت کنید . کاش فقط بدبختی بود براتون هزار جور مریضی اعصاب میارن تازه مطمئن باشید بعد از ازدواج به راحتی از دست همچین آدمی نمیتونید طلاق بگیرید 

نه اصلا 

دوست من با یه همچین پسری ازدواج کرده بود رفته بودن خونشون 

بعد پسره رفتنی سرکار درو قفل میکرد روش میرفت 

دستشویی خونشونم جلوی در واحد بوده 

😐😐😐جدا شد اخر سر