2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 119 پست

منم تو ۱ساختمونم اوایل اینجوری بودیم. خودم رابطه رو محدود کردم وحتی رفتارم رو 

هفته ای ۱بار با همسرم میریم نیم ساعت سرمیزنیم 

مادرشوهرم اصلا نمیاد پایین 

قبلا ها مهمون داشتن توقع۳داشتن ماهم بریم. چند بار نرفتم دیگه وقتی مهمون دارن اصلا به ما نمیگن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

پس خیلی خوشبحالته یوشیتا 😉

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی با دعوت مشکل دارم با نفس کار نه ها با بچه وحشی خواهرشوهرم  وقتی میاد خونمون اگه چیزی ج ...

خب دعوت نکن خونه ماهی یه بار جمعه برید ورشون دارید جوجه بگیرید برید یه جا مهمون شما کلی هم منت بذارید بخاطر بچتون گفتیم بریم بیرون این طفلیا خونه اذیت میشن خودمونم حال و هوا عوض کردیم یه وقتاییم رستوران خونه دعوت نکن نمیشه؟

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
پدر شوهرم اصلا اینجوری نیست و در نمیزنه دائما یا خواهرشوهرام الان ازدواج کردن وقتی مجرد بودن اصلا م ...

اخی خب پیرن دیگه پیرا دنبال هم زبون میگردن

شرایط منم دقیقا عین شماس تو یه ساختمون با مادرشوهر

ولی من از اول برای زندگیم قاعده و قانون گذاشتم

مادرشوهره منم اوایل مهمون میومد خونش زنگ میزد ماهم بریم پایین منم یبار میرفتم دو بار میگفتم خستم نمیتونم

زنگ میزد وقت و بیوقت ولی من تلفنمونو تنظیم کردم از ساعت 11 شب تا 10 صبح سایلنت میشه خودکار

یا صبح میومد شوهرمو از خواب بیدار میکرد خواب منم خراب میکرد منم دوبار واقعا قاطی کردم براشون

خیلی خیلی خیلی چیزا

البته من سرکار میرم 6 ساعت خونه نیستم و همیشه بهونه کار دارم الان بعده سه سال دیگه اون رفتارارو تکرار نمیکنن

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
پس خیلی خوشبحالته یوشیتا 😉

فقط خودش خوبه من قبلا با خانوادش خیلی خوب بودم خیلی ادمای بدی هستن منم دوسشون ندارم دیگه وقتیم کسیو دوس نداشته باشم خب از دیدنش خوشحال نمیشم مهمونش نمیشم مهمونمم نمیخوام بشه شاید از صمیمیت زیادی رسیدیم به اینجا که حتی به مادر خودمم گفتم روابط بعد از ازدواج کم باشه

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
من یه بار گفتم غذا بگیریم ببریمشون پارک حال و هوا عوض شه هوام خوبه چنان دعوایی با من کرد که ما اهل ا ...

خب انقد به مهموناش میرسی اینه دیگه اگه زحمت گردن خودش بود مراعات تو رو هم میکرد

این دفعه میگم به خانوادت بگو کمک کنند یا غذا از بیرون بگیره هربار من تو اشپزخونه پدرم دراد اینا فقط بخورن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
این دفعه میگم به خانوادت بگو کمک کنند یا غذا از بیرون بگیره هربار من تو اشپزخونه پدرم دراد اینا فقط ...

یا روزی که میخوان بیان خودتو بزن به کمر درد سر درد و... بذار یا خودش کمکت کنه بفهمه چی میکشی یا بره از بیرون بگیره

همینجوری هی فداکاری میکنید از جون مایه میذارید ظاهرو حفظ میکنید و یه لحظه هم فکر این نیستید که خودتو ...

عزیزم درباره همسایه حرف نمیزنیم 

پدرو مادرن که شوهرتونو بوجود اوردن و از گوشت و خونشن

مگه میشه پدر و مادر آدرس خونه بچشو نداشته باشه این حرفا بدون هیچ فکری و از روی باد هواست 

حالا بعدا رفتی و بچه دار شدی میفهمی من چی میگم منم قبلا عین خودت فکر میکردم هیچ کی نباید آرامشمو ذره ای بهم میزد الان که بچه دار شدم دیدم عوض شده همه زوایا رو میبینم

حالا خوبه شما مادرشوهراتون فقط ميخوان سر بزنين!

مادرشوهر من انتظار داره غذا بيشتر بپزم تا اون و پدرشوهرمم بخورن😶

يا اينكه مهمان داره مياد بالا ميوه گوشت اينارو ور ميداره بسلامتي ميبره پايين😞

خزانه مركزيه خونه ما

تصادفی آشنا میشی،بعد به جایی میرسی که اگه با یه قطار تصادف میکردی اونهمه ضربه بهت وارد نمیشد💔

تنها راهش اینکه از اون خونه بری، بچه که اومد به بهانه بچه بلند شو ، مثلا بگو جام کوچیکه و یا بهانه دیگه، روزهای جوونیت رو هدر نده که بعدا حسرت برات میومنه، وارد جنگ نشو ولی با سیاسیت از اونجا بیا بیرون بگو بچه آوردم احتیاج دارم نزدیک مامانم خونم باشه بگو تا حالا پیش مامان تو بودیم حالا برعکس، اینم بدون همیشه دوری و دوستی با خاندان شوهر، هرچقدر هم دختر خوبی باشی پنج تا انگشت هم عسل کنی باز عروسی باز اگه یه مشکلی پیش بیاد طرف پسرشونن

عزیزم درباره همسایه حرف نمیزنیم  پدرو مادرن که شوهرتونو بوجود اوردن و از گوشت و خونشن مگه میش ...

شاید منم تغییر کردم اینده رو نمیدونم ولی اصلا شرایط جذابی بنظر نمیاد امیدوارم تغییر نکنم😕

بعدم خب این همه پسرا خانواده رو میپیچونن خونه مجردی دارن و عشق و حال میکنن خب حالا مثلا با من یه جا زندگی کنه و باهم خوش باشیم بدون فامیلای مزاحم مگه بده! ولی چون ما عشقشون نیستیم ( دوست دختر و دوست روزای خوشگذرونی) و زنشونیم باید به خانواده و کل فامیل رسیدگی کنیم و از خودمون و زندگیمون بگذریم برای دیگران؟ خدایا این چه منطقیه که زنهای سرزمین من دارن😫 جدا از این من گفتم ما قبلا خیلی صمیمی بودیم چون ادمای خوبی نیستن نمیخوام پاشون زیاد به خونمون باز شه هرکاری میکنن که زندگیه ما خراب شه به هم نرسیم و خیلی حسودن منم از ترس اسیباشون گفتم که ندونن چون خودش که میگفت کلا از ایران بریم من مخالف بودم گفتم بمونیم ولی ادرس ندیم به کسی

حالا خوبه شما مادرشوهراتون فقط ميخوان سر بزنين! مادرشوهر من انتظار داره غذا بيشتر بپزم تا اون و پدر ...

ب خدا دقیقا منم همینطورم هر وقت مهمون بیاد میوه و اینا طنگ میزنن شوهرم میره میخره یا خیلی وقتا شده مرغ و ماهی نداشتن یا مهمون اومده اومدن بردن ولی نوش جونشون من اصلاااا دیگه اینا برام نهم نیستن فقط میخوام لباس راحت بپوشم بدون اینکه هر دفعه بدوم برا لباس یا اینکه تنها ارزوم این شده ک اینقد در نزنن و هی نگن بیا پیشمون بیا پیشمون