2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

7127 بازدید | 119 پست

سلام.

بچه ها واقعا دوس دارم بدونم رفتار من بده یا اینکه حق دارم.

من آدمی هست که گاهی با حوصله ام و میرم به همه سر میرنم گاهیم نه دوس دارم تو خونه بمونم و کارای خونه رو انجام بدم آهنگ گوش کنم فیلم ببینم و ...

از شانس بد ازدواج ک کردم اومدم با خانواد همسر تو ی ساختمون زندگی کردن. واز شانس بدتر مادر شوهرم فوق العاده دل جوونی داره و پر حوصله است و از منم انتظار داره درست مثل خودش باشم و سر صبح برم پیشش احوالپرسی تا دو یا سه ساعت عصرها هم همینطور باید حتما برم پیشش شبم ک با شوهر صد درصد باید بریم. ولی من واقعا تا ابن حد حوصله رفت و آمد ندارم.

اوایل ازدواجم تا حدود 3 یا 4 ماه عین دیوونه ها ب حرفش گوش میکروم و دائم میرفتم ولی بعد اون خیلی رابطه رو کم کردم ولی با این حال هر روز مادرشوهرم میاد در میزنه میگه چرا نمیای بالا هر چقدرم بهش رک و پوس کنده میگم کار دارم یا اینکه خونه خودم راحتم اصلا گوشش بدهکار نیست و بار بعد دوباره روز از نو و روزی از نو.

یا وقتایی ک مهمون میاد براشون بدون استثنا زنگ می نه میگه بیاید ولی واقعا اعصابم خورد میشه.مگه برا من مهمون اومده؟ب شوهرم اوایل اعتراض میکردم اونم بهم میگفت تو آدم سردی هستی و خلاصه درگیری پیش میومد.

اینم بگم که به خداوندی خدا هررررر روز صبح بدون استثنا مادرشوهر تق تق در میزنه و یا میگه بیا بالا یا مباد میشینه و من با چشملی خوابالو باید ب حرفای تکراری گوش کنم.یا اینکه زنگ میزنه ک بیا کارت دارم منم میرم میبینم میگه تنهام پیشم بشین. عصرها هم 4 ب بعد بدون استثنا میگه بیا .خوب من یه سری کارای دیگه دوس دارم مثلا اهنگ گوش کردن و فیلم دیدن و خاطر نوشتن و ... واقعا دیگه نمیکشم پولم نداریم بریم جای دیگه زندگی کنیم. ب نظرتون واقعا لاید چه رفتاری کنم؟هیچوقتم دلم نیومده تا حالا دلشونو بشکنم همیشه با روی باز باهاسون برخورد کردم ولی دیگه نمیکشم ب خدا. اصلا راحت نیستم تو ی ساختمون. افتضاحه افتضاح

پدر شوهرم اصلا اینجوری نیست و در نمیزنه دائما یا خواهرشوهرام الان ازدواج کردن

وقتی مجرد بودن اصلا مزاحمم نمیشدن

فقط و فقط مادرشوهرم  آدم بدیم نیست ولی زیادی از من انتظار داره ک برم پیشش.

ب خداوندی خدا هر وقتم رفتم از بس حرفای تکراری واسم میزنه از جون خودم سیر شدم.

فکرشو بکنید هر دفعه میرم پیشش از زمانهای قدیم و .... برام حرف میرنه اونم ن یک بار صد بار تا حالا داسناناشو تعریف کرده دیگه کلافه ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندیدم .ولی یعنی در باز نکنم. نمیشه که.وقتی خونه ام چطور میتونم در رو واسه مادر همسرم باز نکنم

به راحتی

یا نمیفهمه تو خونه ای که هیچی

یا میفهمه و ناراحت میشه و دیگه نمیاد

بعد اگه گله کرد بگو حمام بودم یا صدا تی وی زیاد بود

دقیقا انگار داری شرایط من رو میگی, آخ که چقدر زجر کشیدم , با این تفاوت که مادرشوهرم تنها بود و من بیشتر مجبور بودم با این شرایط کنار بیام  

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50