ببین مرغ که اب پز کن کامل مثلا ۴۰ دقیقه توی زود پز و بعدش بزار کاملا سرخ شه
چون خام من گذاشتم سرخ شه مثل مرغ کنتاکی ولی وسطش خام بود و قرمز دوست نداشتم
سیب زمینی هم که توی یه ظرف با روغن و نمک و کمی زرد چوبه مزه دار میکنم
بادمجون یکساعت داخل اب نمک و بعدش برش متوسط نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک و دو طرفش روغن مالی با فرچه
وسط پخت هم اگه دیدی خشک شد روغن بزن دوباره
بال هم بله مزه دار میکنی چند ساعت ولی خام میزاری بپزه عالیه مزش اونو روغن هم نزنی مشکلی نیست خودش روغن داره
کلا عزیزم قلقش فقط روغن مالی هست