2777
2789
عنوان

تجربه من از سرخ کن بدون روغن یا همون هوا پز

| مشاهده متن کامل بحث + 18726 بازدید | 76 پست
اهان یه نکته که خواستم اضافه کنم همینه ترجیحا مدلی بخرید که توری نداشته باشه چون من توری رو نمیش ...

کتلت نه گلم،

کباب تابه ای

ببینین پیازو رنده میکنی آبشو کامل میگیری

بعد دیگه فقط پیاز و گوشت چرخکرده

بعد ادویه بزن ولی زردچوبه نزن،چون بوی گوشت یه طور دیگه میشه

و فوت کوزه گریش اینه ک زردچوبه نزنی ولی سماق زیاد بزن

و نمک و فلفل

بعد شکل کتلت کن بزار تو سرخکن

و روشو من کره با فرچه میزنم ک زیاد خشک نشه

دو سه بار درشو باز میکنم کره میمالم

منم ماشین ظرفشویی اولش که گرفتم پشیمون شدم گفتم ایکاش نمیگرفتم.‌ولی بعدش قلقلش دستم اومد

میگم ماشین رومیزی خوبه ؟؟

اخه احساس میکنم اگه بزرگ بگیرم مثلا چند روز صبر کنم تا پر شه ظرفا خشک میشه و شاید تمییز نکنه 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتلت نه گلم، کباب تابه ای ببینین پیازو رنده میکنی آبشو کامل میگیری بعد دیگه فقط پیاز و گوشت چرخکر ...

اهان من شما رو با یه کاربر دیگه گفت کتلت میزارم اشتباه گرفتم 

خیلی خوبه 

بنظرتون کباب مرغم میشه بزاری؟؟؟ نمیزیزه؟؟

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
میگم ماشین رومیزی خوبه ؟؟ اخه احساس میکنم اگه بزرگ بگیرم مثلا چند روز صبر کنم تا پر شه ظرفا خشک میش ...

اون خیلی کوچیکه...

برا من ۱۵ نفره هست تازه جا کم میارم..

اگه ظرف هم کم باشه، رو تایم کم میارم و ژل کم میریزم 

پیراشکی و فلافل چجوری ؟ آخه باید تو روغن غلط بخورن من باهاش سمبوسه و همه غذا مثل فلافل اینا گرم میک ...

با فرچه روشونو چرب کنی میشه سرخ کرد. البته فلافل های نیمه آماده رو باهاش سرخ کردم اینجوری ولی احتمالا اگه بخوای فلافل خونگی بپزی باید یکم بزاری تو فریزر ببنده و بعد چرب و سرخ کنی

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
من شبیه جوجه درست کردم گذاشتم اونم خوب شد نه فکر نمیکنم بریزه

میشه دستورشو بزاری ممنون میشم

با فرچه روشونو چرب کنی میشه سرخ کرد. البته فلافل های نیمه آماده رو باهاش سرخ کردم اینجوری ولی احتمال ...

اهان اره اینم فکر خوبیه ممنون

میشه دقیقا بگی چیکار میکنی ابش رو از قبل میگیری؟؟؟

اره آب پیاز و سیب زمینیو باید بگیری اگه خیلی شل بود یکم آرد بهش اضافه کن خودشو میگیره

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
میشه دستورشو بزاری ممنون میشم

سینه مرغو تیکه تیکه میکنی

بعد آب لیمو نمک زعفرون و پیاز درشت میخوابونی

بعد چند ساعت پیازا رو جدا میکنی که نسوزه

مرغا رو میخوای تو سیخ رد کن با سیخ بزار تو سرخکن،

یا اصلا بدون سیخ بچین تو سرخکن

درجه و زمانش میاد دستت

اره آب پیاز و سیب زمینیو باید بگیری اگه خیلی شل بود یکم آرد بهش اضافه کن خودشو میگیره

چه جالب حتما امتحان میکنم 

سینه مرغو تیکه تیکه میکنی بعد آب لیمو نمک زعفرون و پیاز درشت میخوابونی بعد چند ساعت پیازا رو جدا م ...

اهان اره اینم خیلی خوبه 

چه چیزای زیادی میشه باهاش درست کرد پس

ممنونم

عزیزم بادمجون خشک نمیشه؟ من فکر میکروم بادمجون نمیشه

اوایل که روغن نمیزدم چرا

تصور ما غلطه که باید کاملا بدون روغن باشه

این در صورتی هست که طرف بخواد رژیم گیاه خواری بگیره و یه مزش عادت داره

ولی با فرچه دو طرفش رو بمال  و حین  پخت جا به جا میکنم و اگه لازم باشه باز با فرچه روغن مالی کن 

راستی از قبل هم یه کم بزار توی اب نمک بمونه 

برای من که بعد مدتی کاملا طلایی شد