2777
2789
عنوان

تجربه من از سرخ کن بدون روغن یا همون هوا پز

| مشاهده متن کامل بحث + 18767 بازدید | 76 پست
ماهی زیاد دوست نداشتم داخلش خشکش میکرد شایدم هنوز یاد نگرفتم ولی دیگه درست نمیکنم چون سرخ کن هم بوی ...

همین قلق ها رو برای هر کدوم از غذاها بگی خیلی ممنونت می شم. چون مرغ نپخته گذاشتم خیلی خشک و ناجور شد.
بال رو مزه دار شده و بدون پخته شدن بگذارم؟مرغ رو آب پز؟
بادمجون رو هم می شه کامل توضیح بدی؟ من با پوست و با برش نازک گذاشتم خیلی بد شد. عین لاستیک شد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی چقدر خوب ممنون عزیزم چنددقیقه میزاری؟

خودش برنامه داره 

برای سیب زمینی ۲۰۰ درجه و ۱۷ دقیقه که با همین من بادمجون هم سرخ میکنم

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
اسی اون سطحش که غذا رو میزاری روش سالمه ؟؟  من همش فکر میکنم کلی مواد مضر رو وارد غدا میکنه ان ...

اون از تقلون و روکش چدن هست از قابلمه خیلی سالم تره 

و با المنت پخت میشه

یعنی حرارت 

و بنظرم سالم ترین هست

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

مرغ رو چطوری درست میکنی؟ 

یکم آبپز میکنی بعد میذاری داخلش؟ 

یا زمان زیاد با حرارت کم؟ 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
همین قلق ها رو برای هر کدوم از غذاها بگی خیلی ممنونت می شم. چون مرغ نپخته گذاشتم خیلی خشک و ناجور شد ...

ببین مرغ که اب پز کن کامل مثلا ۴۰ دقیقه توی زود پز و بعدش بزار کاملا سرخ شه 

چون خام من گذاشتم سرخ شه مثل مرغ کنتاکی ولی وسطش خام بود و قرمز دوست نداشتم

سیب زمینی هم که توی یه ظرف با روغن و نمک و کمی زرد چوبه مزه دار میکنم

بادمجون یکساعت داخل اب نمک و بعدش برش متوسط نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک و دو طرفش روغن مالی با فرچه

وسط پخت هم اگه دیدی خشک شد روغن بزن دوباره 

بال هم بله مزه دار میکنی چند ساعت ولی خام میزاری بپزه عالیه مزش اونو روغن هم نزنی مشکلی نیست خودش روغن داره

کلا عزیزم قلقش فقط روغن مالی هست 

من چون توستر داشتم سرخکن بدون روغن نگرفتم در عوض ماهیتابه دوطرفه رژیمی گرفتم خیلی راضی ام 

منم توستر دارم ولی هیچوقت به خوبی سرخ کن سیب زمینی و این مواد نمیشد بزارم 

مرغ رو چطوری درست میکنی؟  یکم آبپز میکنی بعد میذاری داخلش؟  یا زمان زیاد با حرارت کم؟&nb ...

بله یکم ابپز میکنی در حدی که له نشه

زمانش هم خود دستگاه داره با برنامه خودش میزارم

بله یکم ابپز میکنی در حدی که له نشه زمانش هم خود دستگاه داره با برنامه خودش میزارم

اینجور سخته آخه😅 

حتی سیب زمینی 

نمیشه زمان زیاد درجه کم درست بشه؟ یا خشک میشه؟ 

من دیدم اینجور زیاد ازش استفاده نکردم فقط ماهی درست کردم ک طبق برنامه تحویلم داده و عالی بوده

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
اینجور سخته آخه😅  حتی سیب زمینی  نمیشه زمان زیاد درجه کم درست بشه؟ یا خشک میشه؟  ...

من ماهی مزشو دوست نداشتم شما چجوری درست میکنی؟؟؟ 

چرا میشه گفتم که مرغ مثل کنتاکی درست کردم ولی وسطش خام بود 

باید تایمش زیاد بشه که مغز پخت شه 

ولی من دیگه میترسم ریسک کنم یکم ابپزش میکنم چون ماهی هم خوب نشد 

اینجور سخته آخه😅  حتی سیب زمینی  نمیشه زمان زیاد درجه کم درست بشه؟ یا خشک میشه؟  ...

نه سیب زمینی که ابپز نمیخواد

هیچ چیزی بجز مرغ ابپز نمیخواد

حتی مرغم گفتم میتونی خام بزاری تایمش زیاد

من ماهی مزشو دوست نداشتم شما چجوری درست میکنی؟؟؟  چرا میشه گفتم که مرغ مثل کنتاکی درست ک ...

من ماهی رو چندین مدل درست میکنم و کلا با سیر بوشو میبرم و مزشو خوب میکنم 

سیر میکوبم با زنجبیل تازه کوبیده یا پودرش و نمک و فلفل  یکم زردچوبه و تخم گشنیز کم،قاطی میکنم روی ماهی میکشم ، و صبر میکنم نیم ساعت هم کافیه ، و بعد میذارم داخلش، میتونی همراه این مواد گردو پودر شده و رب انار هم قاطی کنی و بمالید روی ماهی، فقط روی ماهی باشه، 

نمک هم ک همراهشونه

موقع خوردن هم نارنج یا لیمو یا چون رب داره ساده هم میشه بدون لیمو و نارنج 

و همین مدل طبخ میشه زیر ماهی پیاز حلقه شد بذاری 

داخل فر درست میکنم 

اگر رب انار دوست نداری نزن 

من ماهی رو چندین مدل درست میکنم و کلا با سیر بوشو میبرم و مزشو خوب میکنم  سیر میکوبم با زنجبیل ...

دیگه جرات ندارم درست کنم داخل خیلی بد بود

حالا همین مدل با تابه درست میکنم چون کلا ماهی هام خوب نمیشه