2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12854 بازدید | 221 پست
این که خونه دوستش عالیه میمونده واسم تعجب اور بود  خونه دوست متاهلش  با اینکه خونه مادرش ...

منم مخافم آدم وقتی ازدواج میکنه یا دوستاش مزدوج میشن رفت و امد باید خییییییییلی کم شه

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده

من راستش تاحالاعاشق پسری نشدم. ....الان عاشق همسروزندگیم هستم ولی بازم توزندگیم ۸۰درصدمنطق حرف اولومیزنه وهیچوقت نمیتونم حال آدمای عاشقودرک کنم ولی بنظرم تنهاچیزیکه میشه مثلابخشش نسترنوتوجیه کرد عاشق بودنشه....انگارواقعا عاشق شوهرش بود😕

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت راست صورتش خطش گرد بود سمت چی به اون سوراخ کنار لبش که میرسید یهو عمقش زیاد میشد  والا&nbs ...

وای غزل چه گیری به ریش احسان دادی 😂

من و محمد رو بچسب 😂😂

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
عید فطر عقدشونه حالا چي بپوشن    

نه عید فطر ایسالله تولد یه سالگی بچه امیرحسین و افسانه اس

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده
من راستش تاحالاعاشق پسری نشدم. ....الان عاشق همسروزندگیم هستم ولی بازم توزندگیم ۸۰درصدمنطق حرف اولوم ...

👍👍👍

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
وای غزل چه گیری به ریش احسان دادی 😂 من و محمد رو بچسب 😂😂

حرصم در میاد خو 

از یه طرفی هم می خوام بحث عوض شه 

به ما چه که خیانت جنسی کرده 

هی اینو پشت هم تکرار میکنن

همونا ک تو برنامه عقد کردن؟؟ بهزیستي بودن؟

نه بابا اون که بعد 29 سال خواستگاری آخر افسانه رو بهش دادن 

نه بابا اون که بعد 29 سال خواستگاری آخر افسانه رو بهش دادن 

ن اونو نمیگه اون زنه خودشونشون نداد بهزیستیه منظورمه

میشه لطفن با دل پاک و مهربونت 🌹 یه صلوات 🌹 برا حل مشکلات بزرگ من و خانوادم بفرستی خیلی محتاج دعاتم 💖💗💟

انشالله بهترینها رقم بخوره واسشون 

امشب زیاد قضاوت کردم بسه۳دیگه برم ۱تاپیک دیگه😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
انشالله بهترینها رقم بخوره واسشون  امشب زیاد قضاوت کردم بسه۳دیگه برم ۱تاپیک دیگه😂😂😂

من خیلی برای خوشبختیشون دعا کردم 

دلم برای پارسا سوخت طفلکی 

ن اونو نمیگه اون زنه خودشونشون نداد بهزیستیه منظورمه

نه اونو نمیگم که اونا مشهدی بودن

امیرحسین و افسانه واسه دو سه سال پیشن بعد 29 سال خواستگاری به هم رسیدن