2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12854 بازدید | 221 پست
خانمه سنش سی وخرده ای میزدولی پسره بهش میومدخیلی کمترباشه سنش

نه دیگه۲۴سالش بود ولی بقول شما۳۳_۳۵میزد

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بچه ها ولی به نظر من هنوزم پسره کارش میلنگید. من که میگم سال دیگه هم میارنشون با یه بچه ی دیگه به اس ...

اراده پسره سسته هر کاری کنه نمیتونه عوض شه عوض شدنش فقط واسه چند روره نه تا ابد

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن شیطنت کوچولو.   اگر در  حد خیانت جنسی بود که اصلا جای برگشت نمیگذاشت برا محمد

من حس ميكنم جنسي بوده چون پسره وقتي خيانت ميكرده بهش ميگفته هيچكي مثل تو نميشه برام از اونورم پسره خودكشيم كرده احتمالا بخاطر عذاب وجدان 

بچه ها ولی به نظر من هنوزم پسره کارش میلنگید. من که میگم سال دیگه هم میارنشون با یه بچه ی دیگه به اس ...

فک نکنم اینبار از احسان میترسه 😐

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
ااحسان چرا خط ریشش کج بود برام سواله

الان میگم محمد زنگ بزنه ازش بپرسه 😆

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
پسره اصلا پشیمون نمیزد    

پسره فقط لب و دهن بود

خانکمه هم چیزی نبودا همش با دوستاش بود

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده

من به آینده رابطه مجددشون خوشبین نیستم 

درسته عاقلتر شدن 

ولی هنوز اون نادانی ها درشون موج میزد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای براکسیکهم میخوادبرگرده خییییییلی فرق میکنه. ......شایدبتونه درحدچت ورفت وآمدبدون رابطه رابگذره و ...

بابا نسترن عشق محمد چشاش رو کور کرده خیانت جنسی دیده و باز دلتنگش میشه

نههههههههه بابا تاپیک اولیه م کسی چیزی نگفت من اولین بار تو تاپیک شبکه ای فیلم باهات بود م .....احتم ...

ببین تاپیک اول دومت بود تازه عضو شده بودی 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
الان میگم محمد زنگ بزنه ازش بپرسه 😆

سمت راست صورتش خطش گرد بود سمت چی به اون سوراخ کنار لبش که میرسید یهو عمقش زیاد میشد 

والا 

یکی نیس بگه بلد نیسی خط بندازی خو شیش تیغ کن بره

این که خونه دوستش عالیه میمونده واسم تعجب اور بود 

خونه دوست متاهلش 

با اینکه خونه مادرش بوده 

من هیچوقت این کارو نمیکنم دوستمو بیارم خونم بمونه 

احسانم گفت بعضی دوستان خاله زنک هستن 

گفت نه دوستای من خوبن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بابا عالیه بود دوستش چرا همه اسم ها رو جابجا میگید,مشخصه خوابتون میاد

......