2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12850 بازدید | 221 پست
آره دیگه قراره برگردیم 😆

نهههه نسترن احساساتی نشوووو بیشتر فکر کن😜😜

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یچیزی که جالب بودبرام این بودکه هردونفرحاضرشده بودن بیان راحت درموردزندگیشون حرف بزنن. ....من باشوهرم قهرم بکنم منت عالموبکشن بیاتوبرنامه بشین میگم نههههههه که مبادایهوهوابرش داره میخوام مثلاآشتی کنم😁😁😁😁

معلومه پس میخوان حتمابرگردن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
به نظرم به پرخاشگر بودنش نباید گیر داد ادم نمیدونه چي کشیده اونهمه سال رو.معلوم بود خیلي شکسته شده.ا ...

دیده بود؟؟

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
نهههه نسترن احساساتی نشوووو بیشتر فکر کن😜😜

نه دیگه دوستش دارم جای فکری باقی نمیمونه 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
بچه ها دقت کردین..مدامم خونه دوستاش بوده..یا شام با دوستش و شوهراشون میرفته بیرون..نسترنم بلایی یوده ...

دقيقا ميگفت خانه دوستم از خواب بيدار شدم   اس ام اس محمدو ديدم بعد به عادله نشون دادم

بعدش شب با دوستمو شوهرش رفتيم بيرون  

علیخانی شده بود گشت ارشاد

خخخخ میگفت بزار عقدش کنی بعد هر  چی خواستی دستشو بگیر. بلا شده بود امشب احسان  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

علیخانی بد تمومش کرد..گفتم الان زانو نیزنه جلو دختره پیشنهاد ازدواج میده..ازون حلقه تک نگینام در میاره..میگه نسترن با تو دل من......

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند
ولی یچیزی که جالب بودبرام این بودکه هردونفرحاضرشده بودن بیان راحت درموردزندگیشون حرف بزنن. ....من با ...

حالا من برعکس هر چقدرم بحث کرده باشیم نمیذاریم کسی بفهمه

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
علیخانی شده بود گشت ارشاد

علیخانی جلوشو نگرفته بود همونجا یه کارایی میکرد محمد
😂😂😂

بنظر میومد از اینایی باشه زوووود دلش ...میخواد😂😂😂

حال متکلم از کلامش پیداست ؛ از کوزه همان برون تراود ک در اوست...

میخواد برگرده بدون هیچ تعهدی به پسره نگفت لااقل خونه اجاره کن ۱کار خوب پیدا کن بعد بیا خواستگاری 

بازم انتخاب اشتباهی رخ میده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها تاپیک عکس بازی زدن از اندام..بدویین بیاین

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند