2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12850 بازدید | 221 پست

حالا گیر ندید به اسمم بابا عشق محمد کورم کرده 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دقت کردین..مدامم خونه دوستاش بوده..یا شام با دوستش و شوهراشون میرفته بیرون..نسترنم بلایی یوده ما خبر نداشتیم

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

منم میترسیدم محمد یهو جلو احسان ماچم کن وای آبروم بره😶

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

محمد بیچاره نکه توبه کرده بود خیلی بی زنی کشیده نزدیک بود تو استودیو بپره روت

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

من ندیدم بچه ها 

اما از اینجا خوندم‌که میگین پرخاشگره 

خب بنده خدا خیلی سختی کشیده 

خیانت و طلاق کم اعصاب ادم رو بهم نمیریزه که

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
حالا تصمیمت چی شد نسترن جان؟میخوای برگردی؟🤔 الکی‌مثلا‌ من باور‌ کردم😅😅😅

آره دیگه قراره برگردیم 😆

میدونم نسریني ولي نسترن صدات میزنن     شوهرت چي شد    

فدات شم موفرفری فقط تو حالم رو فهمیدی