2777
2789

سلام در رابطه عاطفی هیچ دردی بیشتر از تجربه خیانت نیست حالا ممکنه تماشای فیلم پ و ر ن باشه یا رابطه مجازی یا حضوری ، عاطفی، جنسی و ...

لطفا بیاید تجربه هاتونو از خیانت همسرتون بگید اینکه چه عکس العملی نشون دادید نتیجه ش چی شد تا بقیه هم استفاده کنند.

مثلا مردی بوده که یکبار خیانت کرده باشه و دیگه تکرار نکرده باشه چطوری این اتفاق افتاده؟

چطوری میشه پیشگیری کرد از خیانت و ...

من همسرم نبود، رل م بود، 

اول زد زیرش، بعدشم که فهمیدم گفت، نمیخامت...

دیگه من کلی گریه کردم خودکشی ناموفق داشتم ....

بعدش م گفت مقصر تویی😔😔😔😔 که خیانت کردم ، من عذر خواهی کردم ازش ....

تماشای پ و ر ن خیانته؟؟ از نظر من نیست

در واقع از نظر من تا زمانی که رابطه ی جن سی واقعی با نفر سوم اتفاق نیوفته، خیانتی هم اتفاق نیوفتاده

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم نبود چند سال دوست بودیم قرار خواستگاری هم گذاشته بودیم چت دیدم اولش که گفت واسه من نیست بعدش گریه که منو‌ ببخش بچگی کردم و...نتونستم ببخشم جدا شدم با اینکه چند سال دوست بودیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تماشای پ و ر ن خیانته؟؟ از نظر من نیست در واقع از نظر من تا زمانی که رابطه ی جن سی واقعی با نفر سوم ...

الان سایت ها لایو هست فقط تماشا نیست میتونن س ک س چت و ویدئو چت داشته باشن. ضمن اینکه مردی ک توسط ی زن دیگه حتی فیلم تحریک میشه خودارضایی میکنه و ... خیانت نیست؟

و موضوع مهم اینه ک تماشای پ و ر ن مقدمه ای برای س ک س چت و رابطه حضوری و ... نشه

الان سایت ها لایو هست فقط تماشا نیست میتونن س ک س چت و ویدئو چت داشته باشن. ضمن اینکه مردی ک توسط ی ...

نظر شما اینه

و نظر من همونه که گفتم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄