2777
2789
عنوان

همسایه بیخود

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 51 پست
یعنی چون تا ۵ نیستین و ده هم میخوابین اون چند ساعت رو به خودتون حق میدین بدویین؟ و فوتبال بازی کنین؟ ...

😂کل پنج ساعت که نه میگم بخدا یه دقیقه نشد من از لشپزخونه اومدم تذکر بدم بهشون دیدم اون گم گم میکوبه 

شوهرمم خیلی رو مخه قبول دادم خو مرد تو چرا میدویی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
حالا ناراحت نباش

خیلی بدم میاد میگم رعایت کنید صدای لینو درنیاید واقعا حالم بد میشه یه ذره درک نداره ابن همسایه انگار اون صابخونه ست نا مستاجر

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجور که خودت میگی بازی بچه نبوده تازه همون بچه هم فوتبال بازی کنه فاجعه ست چقدرم حق به جانبی یه کم ...

میگم بخدا یه دقیقه بود خب بزار اگه قطع نشد بزن نه اینقد زود

خب چرا فکر میکنید ساعت نه اشکالی نداره اگه بدویید؟؟؟؟مگه ساعتیه؟

میگم یعنی دیر وقت نبود و در حد یه دقیقه بود

خیلی بدم میاد میگم رعایت کنید صدای لینو درنیاید واقعا حالم بد میشه یه ذره درک نداره ابن همسایه انگار ...

مگه فرقی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟

چون مستاجره باید تحمل کنه صداتون رو؟؟؟؟؟؟

مگه مجانی خونه گرفته

هیچ فرقی بین مستاجر و صاحبخونه تو موارد ساختمون نیست.

اونجور که خودت میگی بازی بچه نبوده تازه همون بچه هم فوتبال بازی کنه فاجعه ست چقدرم حق به جانبی یه کم ...

نه بخدا چند بار بی دلیل گیر داده من هیچی نمیگم تو راهرو آدمو میبینه انگار ارثشو میخاد از ابن رفتارش بدم میاد بعد فقط با من اینجور نیست سر جا پارک و همه چی با همه دعوا داره

مگه فرقی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟چون مستاجره باید تحمل کنه صداتون رو؟؟؟؟؟؟مگه مجانی خونه گرفتههیچ فرقی بین مس ...

نه بابا نگرفتی هیچ کدوم صابخونه نیستیم

مگه فرقی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟چون مستاجره باید تحمل کنه صداتون رو؟؟؟؟؟؟مگه مجانی خونه گرفتههیچ فرقی بین مس ...

دقیقا من تو ساختمون ی مشکلی بود به صاحب خونه هم گفتم شما حالا تذکر میدین اگه رعایت نکرد خودم میرم میگم وقتی انقدر دارم اجاره میدم هیچ کس نمیتونه بهم بگه تو مستاجری باید حرف نزنی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
یعنی غیر از امشب شبهای قبل نبوده ؟ کلا اولین بار بود ؟

نه والا فوتبال فقط امشب بود. ولی خب بچه  می‌دوعه گاهی

اسی همسایه بالایی ما سر و صدا که میکنه من حس میکنم الان خونه رو سرم خراب میشه، نمیدونی چقدر صداش بده وقتی یکی روی سقف میدویه و سر و صدا میکنه، 

ساعت نه شب برای خیلیا دیروقته، من خودم از سرکار که میام دیگه از ساعت هشت به بعد حوصله هیچییییی ندارم 

کلا زندگی آپارتمانی چالش داره و واقعا باید خیلی مراعات کرد

همونطور که میگی ی چیزی زد به سقف و خونه تون تکون میخورد، یما با هر قدم محکم دقیقا همون حس رو برای همسایه پایینی ایجاد میکنید و خب این ماهیت آپارتمانه، حالا فک کن ی بچه و ی آدم گنده توو خونه فوتبال بازی کنن.... 

خیلی بدم میاد میگم رعایت کنید صدای لینو درنیاید واقعا حالم بد میشه یه ذره درک نداره ابن همسایه انگار ...

اسی این حرفت اصلا منطقی نیست، مگه مجانی نشسته مجبور باشه چیزی تحمل کنه، پول میده برای خونه و خونه محل اراش و آسایش ه