2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6872 بازدید | 290 پست
تو خواستگاری گفت خونه مستقل داره ؟!! اگر گفته با پدر و مادرش قراره زندگی کنه و شما قبول کردی یه پای ...

حتی توی خواستگاری هم قرار داد بسته باشن خونه پدری زندگی کنند

به این معنا نیست که حق اینو نداره که تا آخر عمر نظرش عوض بشه یا درخواست کنه.. 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیست ساله ازدواج کردم شوهرم تو دعواها میگه طلاقت میدم منم میگم پسر پدرت نیستی منو طلاق ندی بعدش من اینجوری خونه بابام نمیرما بامن و بچه ها میای میریم داداگاه ،اونجا تمام و کمال همه چیزمو میدی بعد طلاقم بده 

سوا همه اینا ک گفتی خب با خودش برو بیرون بازار پارک سینما تفریح بالاخره در هفته یا دوهفته ییکروزم ب زنش اختصاص بده ببره بیرون بگردونت دلت نگیره....

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

اضافه کنم اینم یادم رفت اسمم صدا نمیزنه با اشاره دست و این و اون صدام میکنه خیلی خیلی ناراحت میشم من الان ۳۵ سالمه برگردم خونه پدر مادرم با طلاق ناراضیه و هر روز زندگی خواهرای کوچیکترم که شوهر دارن تو سرم میزنه دیگه نمیگه شرایط با شرایط فرق داره و ۳۵ ساله مطلقه رو دیگه کی میگیره اینجام شرایطم خوب نیس میگن یا باید دل خودمو چال کنم با همین زورای خانواده شوهر زندگی کنم و شوهری که زن رو آدم حساب نمیکنه یا برم خونه پدر طعنه های مادر و اقوام بشنوم و از خواهرام شوهر خواهرام که دور هم خونه پدرم جمع میشن پذیرایی کنم و اونا رو تو سرم بزنن به خدا تو مجردی پاک بودم و تو زندگی صبور این چه امتحانیه همه عیب ها با هم شوهرم داره که از زندگی سیرم یا امام حسین هر چی خیر و صلاحم میدونی به بهترین شکل ممکن از خدا بخواه برام پیش بیاد خیر و صلاح همراه با آرامش میخوام میخواد جدایی باشه یا ادامه زندگی فقط امروز دعا کن عیدی برام بگیر معجزه بخواه عاقبت به خیری بخواه واقعا پناهی ندارم راهی ندارم مغزم به جایی نمیرسه 

من  یک سال و نیم عقد بودم ۳سال هم هست ازدواج کردم طبقه بالا مادر شوهر زندگی میکنم سفره امون یکی ...

پدر شوهر منم گفت تا وقتی من زنده ام باید با من زندگي کنید هروقت مردم بعد برید هرجا خواستید برید 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
اضافه کنم اینم یادم رفت اسمم صدا نمیزنه با اشاره دست و این و اون صدام میکنه خیلی خیلی ناراحت میشم من ...

بچه داری اسی؟

شوهر منم همیشه حرف داداشاش و خواهراشو قبول میکنه

هیچوقت طرفداری منو نکرده همیشه حرف خانوادشه.اگه به حرف من بود الان زندگیش خیلییی بهتر بود 

بچه هام دارن بزرگ میشن ولی آینده ای ندارن از نظر مالی چون شوهرم حرف منو گوش نمیکرد

فقط به خاطر یه چی. ..منو میخواد

البته من دانشگاه میرم .کلاس میرم.بازار  و مسافرت و تفریحم داریم

وگرنه دق میکردم

حس میکنم شوهرت همشهریه ماست چون گفتی فقط میگن بچه پسر باشه و به حرف برادراشه

برای خودت ارزش قائل شو اصلا سمتشون نرو اصلا به کاراش کار نداشته باش بی تفاوت باش خودش میاد سمتت

اتفاقا ۱۱ روزه سابقه نداشته باهاش حرف نزدم همیشه نصف روز حرف نمیزدم سمتم می اومد از روزی به خانواده اش گفتم راهنماییش کنین بدتر شده 

با این اوصافی که نوشتی چرا نذاشتی زنگ بزنه؟ واقعا از وقتی عضو نینی سایت شدم فهمیدم چقدر در حق بعضی زنا ظلم میشه ، پنج سال چیزی نیست  چشماتو باز می‌کنی میبینی چندین سال عمر و جوونیت خرج  یه آدم بیشعور بی فرهنگ کردی ،نه شعور داره نه اخلاق نه می‌ذاره بری بیرون ن احترام حالیشه،دقیقا شبیه ی ابزار بهت نگاه می‌کنه حالا تصمیم بگیر میخوای با این آدم بمونی یانه، تو قطعا لایق این شرایط نبودی من زنایی میبینم که شوهراشون ب پاشون دیگه مونده ب سجده بیفتن،زن های خیلی خیلی معمولی، امیدوارم مشکلت حل بشه

خودتو نجات بده من دوسال تو رابطه بودم و طرفم از هر نظر عالی بود تنها چیزی ک داشت مثل همسر شما باید تو ی ساختمون بودم و اینکه تو حرفاش فهمیدم ک دوستداره هنه چیش سر جاش باشه فقط منو ببره پیش خونوادش سفره یکی همش پایین خونه ننه باباش و این طرز فکرا منم همه چیو تموم کردم مگه خوابگاه میخواد ک شبو بخوابه پیشت فقط ارزش ما فقط ب هم خوابگی شدنه ؟پس زندگی مشترک چس