2777
2789
عنوان

دوسدارم مذهبی تر بشم

385 بازدید | 34 پست

ولی نمیدونم چطوری :)

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
نماز اول وقت بخون 

گفتنش سادست 

چند وقتیه اعتقاد قلبیمو از دست دادم 

دست خودم نیست

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا گناهات توبه کن

نماز بخون

چله بگیر

هرروز زیارت عاشورا دعای فرج ایت الکرسی بخون زندگیت شدید تغییرمیکنه

باخدا حرف بزن شکرگذاری کن

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

نماز بخون

قران بخون

حجابتو رعایت کن

توهین نکن

قضاوت نکن

تهمت نزن

سرت تو زندگی خودت باشه

صدقه بده

به نیازمندا کمک کن

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

برا گناهات توبه کن نماز بخون چله بگیر هرروز زیارت عاشورا دعای فرج ایت الکرسی بخون زندگیت شدید تغی ...

نه اینکه ادم خیلی گناهکاری باشم 

ولی اشتباهاتی داشتم

حس میکنم بخشیده نمیشم:))

گفتنش سادست  چند وقتیه اعتقاد قلبیمو از دست دادم  دست خودم نیست

ینی چی نمیدونی عزیزم 

اگه تو کل زندگیت به یاد خدا باشی 

وقتاییکه فقط همینطوری نشستی بجای فکرای الکی ذکر بگی یاد خدا باشی برا خودت مراقبه داشته باشی نزدیکتر میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

همرو میخونم ممنون راهنمایی میکنید 🙏

ینی چی نمیدونی عزیزم  اگه تو کل زندگیت به یاد خدا باشی  وقتاییکه فقط همینطوری نشستی بجای ...

آره یاد خدا هستم منظورم نماز قرآن حرم رفتن و ... اینا هست