2777
2789

یکبار با نگام فهموندم 

بعد چ روش‌هایی انجام بدم آویزون خودمو نشون ندممم 

دعا کنید اگ صلاحه بهش برسم توی این روز عزیز دعام کنید 🥲 

البته اونم قبلا یکبار نگام کرد خیلی مرموزه نگاش کردم سری نگاهشو گرف اونطرف 

من رو کسایی که کراش داشتم و فهمیدم جنبشو دارم گفتم و نتیجه خوبی هم داد😅

با یکیشون خودم کات کردم چون ترسیدم بگیر نباشه اخه فعلن نمیتونست ازدواج کنه تا ۱۰ سال دیگه

یکی دیگه هم کم و بیش در ارتباطیم

یکی دیگه رو اصلا نتونستم بهش بگم چون از دوستم خواستگاری کرده بود و خلاصه نمیشد من برم جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ جور  بی خیالش شو  هرچی بیشترمحلش بدی بیشتر ازت فرار می کنه

اگه واقعا نشناستش که بدرد نمیخوره

ولی من با کسایی که رفتم جلو خانوادمو میشناختن باز رو حساب اونا شاید قبول کردن😄

من رو کسایی که کراش داشتم و فهمیدم جنبشو دارم گفتم و نتیجه خوبی هم داد😅 با یکیشون خودم کات کردم چو ...

خب نظرت درباره ی من چی ‌‌‌دفعه بعدی وایسم ببینم حرکت اون چیه،، ؟ اخه خیلی مرموز نگا میکنه خیلی سخته تشخیصش، بخام مچشو بگیرم 

خب نظرت درباره ی من چی ‌‌‌دفعه بعدی وایسم ببینم حرکت اون چیه،، ؟ اخه خیلی مرموز نگا میکنه خیلی سخته ...

اینارو نمیدونم فقط اگه میدونم فکر میکنی با کسه دیگه ای نیستو بهم میخورین از لحاظ خانوادگی اینا خودتو بهش نزدیک کن و گرنه اویزون بودن خوب نیس

هوففف ولش کن اگه بخاد سنتی ازدواج کنه چون هم محلیش هستی میاد اگه نیادم که خوشش نیومده

اره ولی قبل اینک من نخ بدم یادمه داشت میومد از جلو نگاش کردم حس کردم داشت نگام می‌کرد. 

اره ولی قبل اینک من نخ بدم یادمه داشت میومد از جلو نگاش کردم حس کردم داشت نگام می‌کرد. 

سعی کن پیج اینستاشو سرچ کنی شاید پیدا کردیش فالوش کن ولی چیزی نگو

سعی کن لایک کنی استوریاش

شاید بیاد جلو

ولی خب تو نرو خودتو کوچیک میکنی

یکم ازش مطمئنشو اونم خوشش میاد