2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فردا نری بهتره🤣

نمیشه فقط همین دو روزه روز دومم میمونیم خونه بقیه بیان😂

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
منم بخدا بخاطر بی هدفیم میخابم

خدایی نکرده افسرده میشی،سعی کن خوابتو درست کنی حداقل ساعت۸ صبح یا نهایتا۱۰ صبح بیدار شو بشین صبحونه بخور برو یه دوری بزن بیرون پیاده روی کن اومدی خونه بشین یه قهوه واسه خودت درست کن کتاب بخون،ورزش کن خیلیی حالت خوب میشه 

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
من میخام یه دوست پیدا کنم اونم خداروشکر اعتماد بنفس ندارم هیشکیم ندارم باهاش برم بیرونی چیزی

من کسی هست برم بیرون یا جایی هست بخام برم ولی زیاد نمیرم چون باید کسی ببرم بیارم خوشم نمیاد 

گنجشک های درنده
خدایی نکرده افسرده میشی،سعی کن خوابتو درست کنی حداقل ساعت۸ صبح یا نهایتا۱۰ صبح بیدار شو بشین صبحونه ...

من خودم چون ماه رمضون روزه میگیرم و روزا نمیتونم درس بخونم شبا بیدار میمونم ولی الان دیگه خوابمو درست میکنم

خدایی نکرده افسرده میشی،سعی کن خوابتو درست کنی حداقل ساعت۸ صبح یا نهایتا۱۰ صبح بیدار شو بشین صبحونه ...

اخه میدونی بخدا من کلا دوس دارم برم بیرون قدم بزنم بگردم ولی متاسفانه این هولای جامعمون ارامش نمیزارن بخدا میرم بیرون اعصاب میکنم