2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی بخدا من کلا دوس دارم برم بیرون قدم بزنم بگردم ولی متاسفانه این هولای جامعمون ارامش نمیزار ...

آره راست میگی ولی نمیشه که به خاطر اینا خودتو اذیت کنی اگه مامانت پایته با اون برو یا اصلا فوق یه نیم ساعت برو بین برگرد به کسیم اهمیت نده من یه مدت هیچ جا بیرون نمی‌رفتم فقط درسمو گرفته بودم اصلا انقد افسرده شدممم

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
آره راست میگی ولی نمیشه که به خاطر اینا خودتو اذیت کنی اگه مامانت پایته با اون برو یا اصلا فوق یه نی ...

نه مامانم بچه کوچیک داره اونم کلا خونس تنهاییم اصلا دوس ندارم جای برم 😭😭

نه مامانم بچه کوچیک داره اونم کلا خونس تنهاییم اصلا دوس ندارم جای برم 😭😭

اشکال نداره ولی همون‌طور که بت گفتم سعی کن تو خونه هم خوش بگذرونیم کتاب بخون،ورزش کن،آرایش کن،موهاتو بباف خلاصه بیکار نشین 

کلاسی چیزی نمیتونی ثبت نام کنی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
اشکال نداره ولی همون‌طور که بت گفتم سعی کن تو خونه هم خوش بگذرونیم کتاب بخون،ورزش کن،آرایش کن،موهاتو ...

تکواندو کارم ورزشم تازگیا کنار گذاشتم کلا بی هدفم نمیدونم چه مرگمه😑

نه من اصلا تنهاییو دوس ندارم رفیق ایناهم هیچی ندارم تکوتنهام

نه من رفیق زیاد دارم ارتباط خانوادگی هم زیاد داریم ولی این روزا دلم نیست جایی برم قبلنا بیشتر بیرون میرفتم

گنجشک های درنده
تکواندو کارم ورزشم تازگیا کنار گذاشتم کلا بی هدفم نمیدونم چه مرگمه😑

حیفه بخدا کاشکی کنار نمیزاشتی من الان کنکوریم انقد پشیمونم سالای قبل از فرصت استفاده نکردم الان چیزایی که دارم بت میگم آرزوهای منن ولی با وجود درس فعلا خیلیاشونو نمیتونم انجام بدم

صورتمم تازگیا اونقد جوش قرمز میزنه بدتر روحیم مرده

درکت میکنم واقعا منم موقعی که جوش داشتم خیلی حالم بد بود،یه کرم هست عکسشو گذاشتم تو تاپیک روتین پوستی اونو استفاده کردم الان هیچ جوشی ندارم