2777
2789
عنوان

شیرم خشک شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه ام الان ۱۰ ماهشه و هزار ماشالا تپلی اما باورت میشه هیچ وقت احساس نکردم سسنه ام پر هست یا اینک شیر توش حس کنم حتی شده ۱۰ ساعت شیر ندم 

بچه هر چ بیشتر مک بزنه شیر میاد اصلا نترس با یه وعده شیر خشک هیچی نمیشه و اینک شیرت بازم میاد 

قطره شیر افزاو کپسولش اگر عوارض داشت همه دکترها تجویز نمیکردن 

ذکر یا رازق الطفل الصغیر هم عالی یعنی روزی دهنده بنوزاد و بچه کوچک 

چندماه کلا شیر دادی؟

من ۲۱ ماه شیر دادم،ولی از سه چهار ماهگی که سینم آبسه کرد با درد و رنج برش گردوندم، دخترم به شیرخشک حساسیت شدید نشون داد و دکتر گفت باید شیر خودتو بخوره

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان
کپسول شیر تفزا عوراض نداره برای سینم

منم قطره شیر افزا خریده بودم بخاطر بوش سختم بود استفاده کنم بجاش قرصشو خریدم قرصش قابل تحمل تره

اب هویج کاهو شادونه مایعات ابگوشت و اینا ام میگن برای افزایش شیر خوبه

چون بچتون کوچیکه چیزایی که تو کلاس بارداری و شیردهی یاد گرفتم میگم

به من ماما اموزش داد که میگفت قبل هر شیردهی سینه را حتما ماساژ بده اینجوری باعث میشه شیرت چرب تر بشه چون اولش که بچه میخوره شیر ابکی هست رفته رفته غلیظ تر میشه

و از همه مهم تر خواب کافی

من یه روزایی شیر نداشتم دیگه

تایکم در حد یه ربعم میخوابیدم‌انگار بدنم متوجه میشد 

و اینکه فکرت رو. ازاد کن الکی استرس نداشته باش و نگران نباش شیر خشکی نمیشه به حرف خاله خانباجی ها که ای شیرت کمه و...توجه نکن

ابسه چیه؟

شیر که داخل سینه میمونه(ماشالله شیرم زیاد بود و نمیدوشیدم میگفتم دخترم بخوره) و اگه نوک سینه زخم باشه باعث چرکی شدن رگ های سینه میشه و بعدم خدای نکرده تب و سف شدن سینه

انشالله که برای هیشکی پیش نیاد و به سلامتی نینیا شیرشونو بخورن

نه به ستا ستا ویزیت کردن دکترهای متخصص زنان
من ۲۱ ماه شیر دادم،ولی از سه چهار ماهگی که سینم آبسه کرد با درد و رنج برش گردوندم، دخترم به شیرخشک ح ...

من یه ماهه قطع کردم

۲۱ ماه شیر دادم

افسرده شدم. میگم کاش زیاد میدادم

خیلی وابسته بود به سینم

چون هیچی نمیخورد مجبور شدم قطع کنم