شب پماد رکتول میزنم با اپلیکاتور چون زخمم داخلیه و میخوابم صبح بعد از دسشویی تو لگن آب گرم میشینم زیر لگن هم یه ۴پایه کوچیک گذاشتم که به زانو و کمرم فشار نیاد و برای دسشویی هم از فرنگی استفاده میکنم چون متوجه شدم فشار کمتری به مقعدم میاد بعد از لگن کامل خشک میکنم و ژل دیلتیژل و پماد آ+د رو به نسبت نصف نصف با اپلیکاتور میزنم اولش یکم میسوزه اما بعد از یه ربع اینا بهتر میشه و کم کم دیگه دردی نداره غروب هم دیلتیژل رو به صورت موضعی یکم میزنم و بعد از یک ساعت با آب گرم میشورم و کلا هربار میرم دسشویی حتی اگه برای شماره ۲ باشه هم اون قسمت رو آرم با آب گرم میشورم
درباره ملین هم من خیلی چیزا استفاده کردم اما چون روده تحریک پذیر دارم ملین های شیمیایی باعث میشه تعداد دفعم زیاد بشه و خیلی اذیت میشم به طور اتفاقی متوجه شدم عناب باعث نرم شدن مدفوع میشه روزی ۱۰ تا بعد از ناهار میخورم من عناب تازه خریدم گذاشتم فریزر استفاده میکنم خشکشم میشه استفاده کرد قبلش تو آب خیس کنید مثل انجیر فقط اگه تبعتون مثل من سرده چنتا مویز هم هنراهش بخورید،
یه دستوری هم یه عطاری بهم داد میگم شاید به دردتون خورد من شبا اونم میخورم و خوب بوده یک چهارم لیوان عرق نعنا + یک چهارم لیوان گلاب+ یه قاشق چایخوری(دقت کنید چایخوری کوچیکترین قاشقه) بارهنگ رو بذارید رو گاز تا جوش بیاد ۲ دقیقه جوش بزنه کافیه بعد خنک که شد بذارید تو یخچال و آخر شب بخورید و یه لیوان آب هم پشتش بخورید.
امیدوارم هیچکس به این درد مبتلا نشه و هرکس گرفتاره حالش خوب بشه