2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

403 بازدید | 28 پست

سلام لطفا دوستانی که شقاق داشتن و درمانی به جز عمل انجام دادن و نتیجه گرفتن تجربیاتشون رو بازگو کنند ثواب داره این بیماری خیلی زیاد شده و زندگی فرد مبتلا رو خیلی سخت میکنه واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد رکتول +شیاف گلیسیرین و به بیرون زدگی پماد بتامتازون بزنید یک ماه این روال رو پیش ببرید و خوردنی هایی از یبوست جلو گیری میکنه مثلا خاک شیر و چای حنا انجام بدید در عرض ی ماه هم خوب میشید هم بیرون زدگی ازبین میره 

حدود سه ماه پیش پدر شوهرم عمل قلب باز کرد بعد عمل درگیر شقاق شد خیلی بد جور همه نوع دارو گیاهی و شیمیایی استفاده کردن خوب نشدن یک نفر گفت وازلین استفاده کن میگه بعد اینکه دوبار استفاده کرده آب رو آتیش بوده کاملا خوب شده یکم باید داخلی چرب کنین بعد چند وازلین بی بو باشه 

خدایاشکرت

سلام من4ساله که درگیرش هستم 

بعد از کلللییییی دارو وپماد و...آخرین چیزایی که بهشون رسیدم و جواب داده رو بهتون میگم اگه انجام بدین مطمئنا خییییلی بهت. و حتی کاملا خوب میشید

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
سلام من4ساله که درگیرش هستم  بعد از کلللییییی دارو وپماد و...آخرین چیزایی که بهشون رسیدم و جوا ...

ب منم بگید

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

واسه بهبود یبوست سبوس گندم از عطاری بگیر 

هرشب یه لیوان آب جوش+ یه قاشق مربا خوری سبوس بخور 

هرشب چندتا قیسی خیس خورده بخور 

برای شقاق هم روغن نارگیل از عطاری بگیر اگه سفت بود یه کم گرما بهش بدی سریع ذوب میشه 

باسرنگ بکش شب که میخوای بخوابی با سرنگ تزریق کن به  داخل مقعد و دیگه بلند نشو.

خوب شدی واسم دعا کن

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
واسه بهبود یبوست سبوس گندم از عطاری بگیر  هرشب یه لیوان آب جوش+ یه قاشق مربا خوری سبوس بخور&nb ...

زالو درمانی شقاق مقعد هم خییییلی خوبه 

من خودم انجام دادم البته توی مطب و زیرنظر پزشک 

خییییلی بهتر شدم

من فقط میتونم به کسایی که درگیر این مشکل هستن توصیه کنم به هیچ وجه عمل نکنن چه جراحی چه لیزر هیچ فرقی نداره هیچکدومش نتیجه قطعی نداره خودم یک ساله عمل کردم یه روز خوش نداشتم بخدا 

خدا خیرش بده یه خانمی تو همین سایت یه راهکاری داده بود گفته بو ۲ ماه باید ادامه بدیم حتی اگه خوب شده باشیم الان من یک هفته هست دارم انجام میدم خیلی بهترم یک سال تمام زندگیم زهر شده بود حتی ازدواجمو عقب انداختم به خاطر این دردم 

شب پماد رکتول میزنم با اپلیکاتور چون زخمم داخلیه و میخوابم صبح بعد از دسشویی تو لگن آب گرم میشینم زیر لگن هم یه ۴پایه کوچیک گذاشتم که به زانو و کمرم فشار نیاد و برای دسشویی هم از فرنگی استفاده میکنم چون متوجه شدم فشار کمتری به مقعدم میاد بعد از لگن کامل خشک میکنم و ژل دیلتیژل و پماد آ+د رو به نسبت نصف نصف با اپلیکاتور میزنم اولش یکم میسوزه اما بعد از یه ربع اینا بهتر میشه و کم کم دیگه دردی نداره غروب هم دیلتیژل رو به صورت موضعی یکم میزنم و بعد از یک ساعت با آب گرم میشورم و کلا هربار میرم دسشویی حتی اگه برای شماره ۲ باشه هم اون قسمت رو آرم با آب گرم میشورم

درباره ملین هم من خیلی چیزا استفاده کردم اما چون روده تحریک پذیر دارم ملین های شیمیایی باعث میشه تعداد دفعم زیاد بشه و خیلی اذیت میشم به طور اتفاقی متوجه شدم عناب باعث نرم شدن مدفوع میشه روزی ۱۰ تا بعد از ناهار میخورم من عناب تازه خریدم گذاشتم فریزر استفاده میکنم خشکشم میشه استفاده کرد قبلش تو آب خیس کنید مثل انجیر فقط اگه تبعتون مثل من سرده چنتا مویز هم هنراهش بخورید،

یه دستوری هم یه عطاری بهم داد میگم شاید به دردتون خورد من شبا اونم میخورم و خوب بوده یک چهارم لیوان عرق نعنا + یک چهارم لیوان گلاب+ یه قاشق چایخوری(دقت کنید چایخوری کوچیکترین قاشقه) بارهنگ رو بذارید رو گاز تا جوش بیاد ۲ دقیقه جوش بزنه کافیه بعد خنک که شد بذارید تو یخچال و آخر شب بخورید و یه لیوان آب هم پشتش بخورید. 

امیدوارم هیچکس به این درد مبتلا نشه و هرکس گرفتاره حالش خوب بشه