2777
2789
عنوان

کسی که قبلا باهاش بوده خوشگلتره 😔

222 بازدید | 17 پست

ینفر هست که خیلی دوسش دارم 

اونم منو دوس داره 

البته هنوز باهم نیستیم

میدونم قبلا با کسی بوده که خیلی رابطه ی بد و منفی ای باهاش داشته و بهش آسیب روحی زده

الان عکسشو دیدم خیلییی خوشگل بود خیلی خوشگلتر ازمن😔😔😔از همونایی بود که من همیشه حسرت قیافشونو میخورم 

چشمای درشت مژه های پر و بلند پوست سفید و صاف 

دماغش ازینا بود که خیلیی خوشگلن و معلوم بود عملی نیست و موهای پر و مشکی و صاف 

منم بهم میگن خوشگلی ولی من دماغم عملیه منم مژه هام بلنده ولی اون پرپشت تر بود 

چشمای من معمولیه درشت نیست و پوستم گندمیه سفید نیست موهامم اونقدر پرپشت نیست حجمش معمولیه

خیلی بهم ریختم😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم عاقل همه چیزو درمجموع درنظرمیگیره عزیزم یکی فقط خوشگل باشه بقیه معیاراش به ادم نخوره فایده نداره ک من خودم دوس پسر سابقم قشنگتر بود ولی دستودل بازی نامزدم خیلی ازاون بیشتره اخلاقش همه چیش ولی اون فقط قشنگتربود من که حاضرم همه چیز طرف برام هفتاد درصد باشه تا یه معیارش صد باشه یه معیار ده

ادم عاقل همه چیزو درمجموع درنظرمیگیره عزیزم یکی فقط خوشگل باشه بقیه معیاراش به ادم نخوره فایده نداره ...

کاملا درسته میدونم زیبایی که اخلاق نداشته باشه دل آدمو میزنه اما خب حسادت میکنم به قیافه ی دختره دوست داشتم من از همه نظر ازش سر باشم

کاملا درسته میدونم زیبایی که اخلاق نداشته باشه دل آدمو میزنه اما خب حسادت میکنم به قیافه ی دختره دوس ...

اینو همه ما دخترا هستیم میفممت ولی اینجوری فقط لحظاتتونو کوفت میکنی برای خودت حالا این همه ادم تو خیابون از ما خوشگلترن اینم روش😂 بعد اینم بدون زیبایی سلیقه ایه من مثلا یه چهررو میگم خیلییی خوشگله دوستم میگ این کجاش خوشگله یچیو اون نشون میده از نظر من قشنگ نیس اصلا شاید از نظر دوس پسرت تو قشنگتر از اونی تو چمیدونی سلیقه دوس پسرت تو ذهنش چیه

اینو همه ما دخترا هستیم میفممت ولی اینجوری فقط لحظاتتونو کوفت میکنی برای خودت حالا این همه ادم تو خی ...

آره واقعا نباید مهمش کنم برای خودم 

اون دیگه تموم شده براش 

اگه واقعا براش مهم بود بخاطر قیافش باهاش میموند🥲

خیلی دلم میخواد نظر خودشو در این رابطه بدونم

بگی بهش داری بهش القا میکنی اعتماد بنفست پایینه مردا نباید اینو بفمن همیشه اینو یادت باشه زنی که اعتماد بنفس داره در نظر مردا پنجاه درصد از چیزی که هس زیباتره