2777
2789

دوستان ایاکسی هست که نسبت به اقدام درروزهای طلایی باردارشدن حساس نبوده ولی باردارشده؟؟

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 

من انقدر حساس بودم یه روز درمیان اقدام میرفتم ماه پیش فقط روز سیزده رفتم اونم نمیدونستم تخمکگذاریم کی هستش بعدش دیگه نرفتم یعنی نشد که برم اون ماه باردار شدم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا رو های تخمک گذاری قبول ندارم چون همش به شرایط بدن بستگی داره وضعیت آب و هوا تغییر کنه رو های تخمک گذاری هم تغییر میکنه استرس و...  همه اینا تاثیر گذار هست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
حاملگی فقط روز تخمکگذاریه شاید کسی اقدام نکنه اما مطمعنا همان روز تخمکگذاری باردار میشه 

این که درست هست فقط موقع تخمک گذاری ولی روزی مشخص نیست اینکه میگن از این تاریخ تا این تاریخ تخمک گذاری اشتباه هست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

من. تو یه روزای پرتی اقدامم بود که فقط کار خدا بود. یکی اولش یکی اخرش😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

هرزنی درماه فقط یکبار شانس باردار شدن را داره اگ نشد نباید امید از دست داد ماه بعد هم در پیش هست به بارداری فکر نکنید از رابطه تون لذت ببرید اگ با استرس رابطه داشته باشید امکان باردارشدن کم مبشه

منم بدون درنظر گرفتن روز تخمک گذاری باردار شدم.از دو شب بعد از پریود یه شب در میون ولی تو جنسیت بچه تاثیر میذاره.اگه اسپرم همون روز تخمک گذاری آزاد بشه اوناییکه مال پسرن سریعتر خودشونو به تخمک میرسونن.اگه مال قبلترش باشه اسپرمای پسر ضعیف میشن ولی دخترا سرعتشون مثه قبل می مونه در نتیجه اکثرا دختر میشن

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!