2777
2789
عنوان

درونگرا و برونگرا

61 بازدید | 10 پست

خانوما من برونگرام با آدما گرم میگیرم صمیمی نمیشم ولی خیلی راحت صحبت میکنم برخورد میکنم اتفاقات روزمره مو تعریف میکنم البته پر حرف نیستم اما خب راحتم با همه 

من دلم نمیخواد حتی برا همسرم یا خواهرام تعریف کنم روزمرگیامو

کاش تایپ شخصیتیم درونگرا بود

چجوری عوض شم

معمولا مردم ما برون گرا هارو بیشتر دوس دارن ولی مزایای درونگرا بودن بیشتره

امکانش هس شخصیت عوض شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فکت روانشناسی هست میگه هر ۶ ماه عوض میشه اوضاع

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

عزیزم تلاش نکن خودت رو عوض کنی  . مردم معمولا کسی رو که خود واقعیش هست رو بیشتر دوست دارن حالا درون گرا یا برون گرا فرقی نمیکنه 

چون خود واقعی بودن نشونه داشتن اعتماد به نفسه 

🌙🌸🌷

عجیبه

در کل علاقه داریم در سکوت حرفا و رفتار بقیرو تجزیه تحلیل کنیم 

چون معمولا آدمایی که تو بحث شرکت میکنن تو این مورد تواناییشون میاد پایین

البته با آدمای مورد علاقمون به شدت برونگرا هستیم