2777
2789

استرس ک کلا دارم .و وقتی زیاد میشه دست و پام گز گز میکنه و بی حس میشن .ولی الان زیاد ندارم ولی دست راستم خواب رفته و بی حسه و پاهام گز گز میکنه .این چن وقت خیلی خستم و میبینی از خستگی وقتی سر پام انگار میخوام بیفتم .و البته وقتیم استرس دارم همینم .نکنه ام اس باشه .من وسواس فکریم دارم همینطوریش دارم عذاب میکشم 😢

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

برو متخصص مغز و اعصاب ام ار ای و ازمایش و نوار چشم میده

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ام اس چیه ؟!

منم دقیقا همین مشکلات شمارو ریز به ریز دارم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

خب چرا میگید ام اس دارم😐

عزیزم به پزشک مراجعه کن هیچی نیست انشالله

شاید ویتامین های بدنت کم شده

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یجور گفتی ام اس دارم مگه چه گناهی کردم اول انگار ایدز هست اینجوری عنوان میزنی ماها که گرفتار به این بیماری هستیم یا مشکوک استرس میگیریم!! اونم وقتی اصلا این بیماریو نداری این تاپیکا اعصاب ادمو خورد میکنه

دوم من یه چشمم کور شد هنوز تشخیص ام اس نذاشتن روم 

بعد یه گزگز ساده موقغ استرس کع برای همه ادما سالم هم پیش میاد رو اینجوری بزرگ میکنی؟ اول ازمابش خون بده برای ویتامین و کم خونی اگر خوب بود فکز استرست باش 

مشکل بینایی نداری؟  ایا متولد تابستونی؟

ن خوب میبینم .ولی میخوام بدنمو یهو کش بدم یهو سرم گیج میره چشام سیاهی بعد دوثایه خوب میسم

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

ناراحت میشم  وقتی خودخواهید و فکر کسایی که واقعا درگیر هستن رو نمیکنید همه چیزو به مسخره گ ...

مسخره گرفتم ؟بابا بخدا من خودم وسواس فکری دارم با کوچیک ترین علائم استرس میگیرم دستام میلرزه قفسه سینم درد میکیره زدم گوگل همه این علائمو گف داری الان واقعا نمیتونم نفس بکشم

یجور گفتی ام اس دارم مگه چه گناهی کردم اول انگار ایدز هست اینجوری عنوان میزنی ماها که گرفتار به این ...

واقعا من وسواس فکری دارم و هر کار میکنم دست خودم نیس و این واقعا خودمو اذیت میکنه از استرس دستام داره میلرزه و نمیتونم نفس بکشم .دست خودم نیس بخدا وسواس مغزمو پکوند خودمم داغونم 😢

مسخره گرفتم ؟بابا بخدا من خودم وسواس فکری دارم با کوچیک ترین علائم استرس میگیرم دستام میلرزه قفسه سی ...

بله مسخره گرفتی منم وسواس دارم مثل شما پانیک دارم و درک میکنم اما این عنوان و این نحوه سوال پرسیدنتون اصلا درست نیست چون اینجوری ما که به نحوی درگیریم یا مشکوک حس جزام داشتن میگیریم 

در صورتی که علایم شما غیر اختصاصی هست و به این شکل تو ام اس نادره 

واقعا من وسواس فکری دارم و هر کار میکنم دست خودم نیس و این واقعا خودمو اذیت میکنه از استرس دستام دار ...

منم وسواس دارم درک میکنم نمیگم درک نمیکنم ولی رعایت حال دیگران هم کنید قبلا خودم همینجور تاپیک میزدم دیگران تذکز میدادن درک نمیکردم اما الان کع واقعا به نحوی درگیرم دزک میکنم

بله مسخره گرفتی منم وسواس دارم مثل شما پانیک دارم و درک میکنم اما این عنوان و این نحوه سوال پرسیدنتو ...

ن خیر من ک گفتم بجز تو حالات استرس بعضی وقتا بازم همینطوری میشم .وسواس فکری من واقعا زیاد و ازار دهندس کل زندگیمو مختل کرده و باعث شده نتونم مثل انسان های عادی زندگی کنم واقعا تا شب ارام بخش نزنم خوابم نمیبره از استرس از ی اسم بیماری تپش قلب میگیرم و تا حد مرگ میرم و تا ارام بخش نزنم رو حالت عادی خودم برنمیگردم و رو همه چیز نگرانم.حتی رو کارای روزانمم اثر گذاشته حواسم نیس چیکار میکنپ شرمندع اگه باعث ناراحتیتون شدم دست خودم نیس واقعا