2777
2789
عنوان

ام اس دارم😢اخه مگه من چ گناهی کردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 17 پست
منم وسواس دارم درک میکنم نمیگم درک نمیکنم ولی رعایت حال دیگران هم کنید قبلا خودم همینجور تاپیک میزدم ...

شرمنده اگه باعث ناراحتیتون شدم .وقعا دست خودم نیس از استرس زیاد اینطور شدم 

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

ن خیر من ک گفتم بجز تو حالات استرس بعضی وقتا بازم همینطوری میشم .وسواس فکری من واقعا زیاد و ازار دهن ...

خودمم همینجورم زیاد برام جدید نیست وسواس شدید نصیحتم اینع بهت که خودتو نجات بدی با ورزش و بیرون رفتن و سرگرم کردن خودت وگرنه بعدا حسرت روزایی میخوری که الکی هدر دادی سالمی چیزیت نیست انقذر گیر نده به خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم همینجورم زیاد برام جدید نیست وسواس شدید نصیحتم اینع بهت که خودتو نجات بدی با ورزش و بیرون رفتن ...

واقعا دست خودم نیس ک بخام درسش کنم در همه حالات باهام هستن .از بس استرس کشیدم جونم دراومد

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس