2777
2789

دیگه اتفاقی نمونده به سرم نیاد😐کافیه یه لبخند بزنم به درد کسی همونم ب سرم میاد

ولی اگه به پولدار یا خوشبخت خوشگل لبخند بزنم از شانس من به سر بقیه میاد تا من:/

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی باید به درد کسی لبخند بزنی

کلی گفتم مثلا همونو بیام تعریف کنم برا مادری کسی بعد بگم ازش انتظار نمی‌رفت قشنگ خدا منو تو موقعیت اون میزاره بی برو برگشت

چون به پولدار و خوشبخت خوشگل لبخند تمسخر آمیز نمیزنی  جوابش ی کلمه است"کارما"

ببشتر حسرت آمیزه

من مسخره نمیکنم برا بعضیا که دلم میسوزه هم ب سرم میاد

حالا من لبخندم نزنم و دلسوزی کنم سرم میاد

..اون روز بنده خدایی تاپیک زده بود که شوهرم تو هال می‌خوابه منم میخوام سحری بخورم ناراحت میشه که چرا سر و صدا میکنی و به هیچ عنوان قبول نمیکنه تو اتاق بخوابه....دلم براش سوخت...خداشاهده هر چی دیشب به شوهرم اصرار کردم که برو اتاق بخواب قبول نکرد 😐و منم امروز رو بدون سحری گرفتم😕

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

حالا من لبخندم نزنم و دلسوزی کنم سرم میاد ..اون روز بنده خدایی تاپیک زده بود که شوهرم تو هال می‌خوا ...

وی دقیقا چقد حرفت حقه زود جذبش میکنیم

کلی گفتم مثلا همونو بیام تعریف کنم برا مادری کسی بعد بگم ازش انتظار نمی‌رفت قشنگ خدا منو تو موقعیت ا ...

اگه آدم بدی نیستی خیلی حواست هست دل کسیو نشکنی آدم خوبی هستی حالت ضعیفه زود سرت میاد یا هم بدی نمیدونم کلا خواستم یه زری زده باشم😂😂😁😐

کلی گفتم مثلا همونو بیام تعریف کنم برا مادری کسی بعد بگم ازش انتظار نمی‌رفت قشنگ خدا منو تو موقعیت ا ...

حالا اسی اینو بگم میدونی من چجوریم 

اینجوریم که هرچی که فک میکنم اصلا سرم نمیاد میاد مثلا یکی خواستگارش یجوری میگم وای چقدر بد تو دلم بعد خاستگار همون جوری میاد کلا هرچی فک کنم سرم نمیاد میاد و برعکس